Lederkurs og lederutvikling i Kristiansand

I kategorien lederkurs og lederutvikling finner du kurs for ledere over hele landet. Alle vet at god ledelse er avgjørende for en velfungerende virksomhet. Temaene og valgmulighetene for slike kurs er derfor mange. Her finner du ledelseskurs som for eksempel; lyttekurs for ledere, teamutviklingskurs, møteledelse, strategisk lederskap, lederkurs i DISK modellen, personalledelse, lederkurs for frivillige organisasjoner, toppledertrening, ledelseskurs for kvinner osv.
Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederstiler og lederroller og Lederkurs for nye ledere har egne kategorier. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Mesterutdanningen - bedriftsledelse

Vi tilbyr mesterutdanning i bedriftsledelse. Har du fag- eller svennebrev i et godkjent mesterfag? Ønsker du å starte for deg selv eller få en ledende stilling? Et mesterbrev kan være løsningen! Gi deg selv et forsprang, bli mester!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2 semester fra 28.300 kr

4. kurset - Ny strategi og bedre ledelse

Vi tilbyr kurs om ny strategi og bedre ledelse. Dette er da styreseminar nr 4 i IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse, og kan også gjennomføres som et enkeltstående styreseminar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 dag 6.250 kr

Økonomi for ikke økonomer

Vi tilbyr kurs i økonomi for ikke økonomer. På kurset lærer du deg alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter. Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2 dager 9.890 kr

Lederkurs Grunnkurs – Fra medarbeider til leder

Grunnkurs i praktisk ledelse. Det er en stor endring å gå fra medarbeider til leder, og vi gir deg kunnskap og verktøy som hjelper deg i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 22.04.2024 2 dager22.04.2024 9900 kr

Fagskole - Veiledning av lærlinger

Vi tilbyr fagskole om veiledning av lærlinger. For søkere med helsefaglig bakgrunn vil utdanningen bli finansiert gjennom tilskudd fra Helsedirektoratet gjennom fylkeskommunen. Litteratur dekkes ikke av finansieringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 162 timer 200 kr

Raus ledelse

En leders oppgaver er mange og store, og forventningene om å levere kvalitet bare øker. Tydelige og gode ledere i barnehagen er første steg til suksess - men hvorfor skal dine medarbeidere følge deg? Raushet og relasjonskompetanse er klare suksesskriterier i godt lederarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 timer 1.390 kr

SLII Powering Inspired Leaders

Vi tilbyr kurs i SLII Powering Inspired Leaders. SLII er den mest lærte ledelsesmodellen i verden. Den lærer ledere å bruke den riktige lederstilen som svar på personens behov og situasjon. Vår interaktive læringsdesign bruker virkningsfulle teknikker som fordyper deltakerne i SLII raskt og grundig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 samlinger a 2 timer fra 8.495 kr

Lederkurs i medarbeidersamtalen

Vi tilbyr lederkurs i medarbeidersamtalen. Kurs i medarbeidersamtale er et viktig verktøy for å utvikle ansatte og arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 dag fra 4.490 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>