Veien til golf - nybegynnerkurs



Kursarrangør: Varanger Golf Club
Sted: Varanger golfpark
          Finnmark, Vadsø
Kursadresse: Kariel, 9802 Vestre Jakobselv (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 12 timer
Pris: 1.600

Vi tilbyr golfkurs for nybegynnere - veien til golf. Golf er ganske så enkelt! Du skal slå en ball ned i et hull litt lenger unna. Det gjelder å bruke så få slag som mulig. Det høres vel enkelt ut? Prøv selv så får du se!

Innhold:
Golf er ganske så enkelt! Du skal slå en ball ned i et hull litt lenger unna. Det gjelder å bruke så få slag som mulig. Det høres vel enkelt ut? Prøv selv så får du se!

Golf er en herlig sport som passer for alle. Det er en sosial aktivitet på tvers av generasjoner. Golf kan spilles både individuelt og på lag med andre. De aller fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle golfspillere er opplevelsen av gleden ved spillet i kombinasjon med en fin naturopplevelse og sosialt samhold. Lær deg å spille golf ved å delta på Veien til golf kurs (VTG kurs)

VTG KURS:
Gratis kurs som foregår med en teoretisk del som selvstudie (på nett) og en praktisk del som foregår ute på golfbanen.

Hver torsdag kl 18 - 20 kan du møte opp på golfbanen i Kariel for å møte våre trenere og få prøve golf. Vi har alt av utstyr, og det er bare å komme som du er. Vil du begynne på VTG kurs så har vi egne kurskvelder med ca 2 - 3 timers varighet etter avtale.

Dersom ingen av kursdatoene passer for deg så er det bare å ta kontakt. Er dere flere som ønsker å ta kurs sammen så kan vi sammen finne tidspunkt som passer for dere.

Mål med kurset
Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du skal også få prøve å spille noen hull for å oppleve hva golf er. Etter kurset har klubben ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Materiell som inkluderes i kurset er kurshefte, illustrert utgave av golfreglene, og regelbok. I tillegg gis du som kursdeltaker tilgang til lån av køller (for de som ikke allerede har), baller og en runde på golfbanen med strategi, spilleforståelse og regler på banen under veiledning av en tildelt fadder som er en av klubbens erfarne spillere.

Eksamen/sertifisering:
Etter gjennomført kurs vil du motta kursbevis

Når man har gjennomført og fått godkjent nybegynneropplæringen "Veien til Golf" og i tillegg har gyldig medlemskap i en golfklubb tilsluttet Norges Golfforbund, tildeles man automatisk handicap 54.

Vis flere tilsvarende kurs: