Våtrom grunnmodul og modul A (undervisning + digitalt kurs)



Kursarrangør: Norsk Fagutdanning
Sted: Finnmark, Alta
Finnmark
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 samlinger
Pris: 8.250

Vi tilbyr kurs i våtrom grunnmodul og modul A (undervisning + digitalt kurs). Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.

Innhold:
Deltaker må i løpet av 3 uker ha gjennomgått alle videoer og løst oppgavene. Deretter vil oppgavene bli gjennomgått og det vil bli utstedt et kursbevis for grunnmodul. For de som også skal ta A-Modul så vil man ytterlige måtte løse og få godkjent en prosjektoppgave - de som får sin prosjektoppgave godkjent vil så meldes opp til en skriftlig eksamen. Denne avholdes normalt sett 3 - 4 uker etter endt kurs. Alle som deltar på disse kursene må ha tilgang til BVN.

Varighet:
De som ikke har gjennomført prosjektoppgave kan ikke stille til eksamen. Eksamen i A-Modul avholdes ca 3 - 4 uker etter kurset. Kurset gjennomføres som samlingsbasert og med videre oppfølging via videokurs og oppgaveløsning på nett. Videokurs og øvings- og prosjektoppgave løses hjemme med normal frist på 3 ukers. Eksamen avholdes 3 - 4 uker etter kurset.

Krav til våtromskurset A-Modul:
Kandidaten må ha svenne-/fagbrev eller dokumentere 5 års relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtroms-sertifikat. Lærlinger kan delta på våtromskurset og ta våtromssertifikatet når de har mindre enn 6 måneder igjen av den totale læretiden.

Tilgjengelige moduler:
• A1 - Betong / mur
• A2 - Maling / tapet / taktekking
• A3 - Rørlegger
• A4 - Elektro
• A5 - Tømrer / blikkenslager

Gyldighetsperiode for A-Modul:
Våtromssertifkatet fra FFV har en gyldighetsperiode på 5 år. Du må etter dette ta et oppdateringskurs A-modul (1 dag) for å få fornyet godkjenning av ditt våtromssertifikat.

Målgruppe for kurset:
Alle som utfører arbeid våtrom. F.eks. tømrere, flisleggere, membranleggere, prosjekterende, takstpersonell, betongarbeidere, murere, blikkenslagere, ingeniører, arkitekter mv.

Forkunnskaper:
• Kandidaten må ha svenne-/ fagbrev eller dokumentere 5 års relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtroms-sertifikat i. Lærlinger kan delta på våtromskurset og ta våtromssertifikatet når de har mindre enn 6 måneder igjen av den totale læretiden.

Vis flere tilsvarende kurs: