Våtrom - Grunnmodul + modul A Utførelse / Oppdatering modul AKursarrangør: Norsk Fagutdanning
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i våtrom - grunnmodul + modul A utførelse / oppdatering modul A for bedrifter. Dokumenter din kompetanse innen våtromsarbeid. Invester i Sertifikat og skaff deg og din bedrift konkurransefortrinn og samtidig ha dokumentasjon i orden!

Innhold:
Grunnmodul og Modul-A Kurset er på 2 + 1 dager, med ett opphold mellom modulene for å arbeide med en prosjektoppgave. Våtromssertifkatet har en gyldighetsperiode på 5 år. Dette for å sikre riktig kompetanse innen våtromsbygging, da løsninger og produkter endrer seg raskt. Det vil sikre at de overordnede kvalifikasjonskravene i Plan- og bygningsloven innfris.

Agenda:
• Innføring av endringer i Byggebransjens våtromsnorm. Oppdatering av opplæringskravene
• Nye lover, forskrifter, normer
• Erfaring med skader og skadeårsaker
• Eventuelle nye krav til faglig utførelse
• Nye materialer / produkter og løsninger Forbedringspotensialer
• Etter gjennomført kurs skal du ha fått oppdatert dine kunnskaper om våtrom og kjennskap til ny oppdatert BVN og sikre at de overordnede kvalifikasjonskravene i Plan- og bygningsloven innfris.
• Oppdateringskurset er på dag 2 av Grunnmodulen (Dagen etter oppstartsdato)

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Alle som gjør en jobb på bad, vaskerom og våtrom. F.eks. tømrere, flisleggere, membranleggere, prosjekterende, takstpersonell, betongarbeidere, murere, blikkenslagere, ingeniører, arkitekter mv.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursperm (ikke byggebransjens våtromsnorm), våtromssertifikatet og kursbevis.

Eksamen / sertifisering

Man er avhengig av å ha tilgang til Byggebransjens våtromsnorm under prosjektoppgaven og eksamen. Denne får man fra 01.07.2016 kun i nettutgave, og ikke lengre i bokform. Dette MÅ bestilles før kursstart, og deltakeren må selv besørge dette.

Nytt Våtroms-sertifikat med dato for gjennomført oppdateringskurs blir utstedt etter kurset er gjennomført og faktura betalt.

Vis flere tilsvarende kurs: