Varmearbeiderkurs - Norsk/engelsk/polsk - Bedriftsinternt /privat



Kursarrangør: Trygghet i Fokus AS
Sted: Buskerud
Buskerud
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 7 1/2 time
Pris: Fra 1.600

Trygghet i fokus AS tilbyr kurs i varme arbeider, og kurset med varighet på 7,5 timer består av teoridel med innlagt gruppearbeid etter hvert kapittel, praktisk øvelse i slukking og avsluttende eksamen.

Innhold:
For grupper på mer enn 6 personer fra samme oppdragsgiver be om fastpris, som medfører lavere pris pr person jo flere man er. Maks antall er 25 personer, og laveste pris pr person kommer på kr 1510,- inklusiv alle tillegg.

Honorar: 1-6 personer : Kr 1.600,- pr pers. 7-10 personer : Kr 11.000,- for gruppen. 11-15 personer: Kr 12.000,- for gruppen. 16-20 personer : Kr 13.000,- for gruppen. 21-25 personer : Kr 14.000,- for gruppen.

Tillegg:
Alle deltagere skal fra 01.01.2020 motta ny kurs- og sertifiseringspakke som inneholder e-lærebok, arbeidshefte i papirformat og digitalt sertifikat levert fra Norsk brannvernforening. Dette er bestemt av Finans Norge.

Varme arbeiderkurset kan holdes på arbeidsplassen eller kurssted vi har. Godkjente instruktører er brannmenn med lang erfaring fra sitt yrke, og lang fartstid som instruktører. Vi er fleksible på sted og tid.

Trygghet i fokus AS tilbyr også kun praktisk slokkeøvelse for de som har behov for det. Kontakt oss for nærmere informasjon om tid, sted og pris.

Krav:
I Norge stiller forsikringsbransjen gjennom sikkerhetsforskriften krav om at alle som utfører varme arbeider utenfor fast, tilrettelagt arbeidsplass innehar sertifikat for utførelse av varme arbeider. Dette sertifikatet er gyldig i 5 år, og utstedes av Norsk brannvernforening.

Målgruppe:
I Norge stiller forsikringsbransjen, gjennom sikkerhetsforskriften, krav om at alle som utfører varme arbeider utenfor fast, tilrettelagt arbeidsplass innehar sertifikat for utførelse av varme arbeider. Dette sertifikatet er gyldig i 5 år og utstedes av Norsk brannvernforening.

Vis flere tilsvarende kurs: