Varme arbeider kurs i Porsgrunn / Brevik

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Med varme arbeider forstås bygge, installasjons, monterings, demonterings, reparasjons, vedlikeholds og lignende arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise, skjære, lodde og / eller slipeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 7 timer 2.050 kr

Varme arbeider inkl slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert slokkeøvelse. Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Kravet til sertifikat finnes i sikkerhetsforskriften for varme arbeider, som er en del av skadeforsikringsavtalen mellom en forsikringstaker og forsikringsselskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 1 dag 2700 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. De fleste branner starter i det små. I løpet av minutter eller sekunder kan et lite branntilløp utvikle seg til en brann som skader verdier for hundretusener eller millioner av kroner, og i verste fall koste liv og helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 28.08.2024 (+2) 1 dag28.08.2024 (+2) 3.200 kr
Porsgrunn / Brevik 06.11.2024 1 dag 06.11.2024 3.200 kr
Porsgrunn / Brevik 18.12.2024 1 dag 18.12.2024 3.200 kr

Varme arbeider med slukkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er å gi den som utfører varme arbeider de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av jobben. Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 1 dag 2390 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr sertifisert opplæring i varme arbeider. Målsettingen med kurset er å øke den enkelte yrkesutøvers forståelse for brannfaren ved varme arbeider og å treffe enkle brannforebyggende tiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 1 dag 2.400 kr

Varme arbeider - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktør med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Telemark Telemark 1 dag Avtales kr

Diisocyanater - Lovpålagt kurs - Webinar

Krav til opplæring for de som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger. Fra 24. august 2023 må alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger ha fullført opplæring i sikker bruk med godkjente resultater. Opplæringen må kunne dokumenteres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 790 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>