Varme arbeider kurs i Sandefjord

Varme arbeider inkl. praksis

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert praksis. Målsettingen for kurset er å gi den som utfører varme arbeider de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av varme arbeider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 1.790 kr

Godkjent slokkeøvelse for varme arbeider kurs

Det skal gjennomføres en praktisk slokkeøvelse på kurset. Slokkeøvelsen skal gjennomføres i henhold til «Instruks for gjennomføring av praktisk slokkeøvelse».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 2 time 899 kr

Varme arbeider med slukkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er å gi den som utfører varme arbeider de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av jobben. Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 2390 kr

Praktisk slukkeøvelse - varme arbeider

Vi tilbyr kurs i praktisk slukkeøvelse - varme arbeider. Etter kurset får du sertifikat utstedes av Norsk Brannvernforening. Sertifikatet har en varighet på 5 år, må fornyes ved å delta på nytt kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 2 timer 1.575 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr sertifisert opplæring i varme arbeider. Målsettingen med kurset er å øke den enkelte yrkesutøvers forståelse for brannfaren ved varme arbeider og å treffe enkle brannforebyggende tiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 2.400 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er at etter kurset skal alle deltagerne ha godkjent kursbevis som varer i 5 år, og følelse av trygghet med å slukke små branner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 2.395 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkl. praktisk slokkeøvelse. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønsker dere kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 2.490 kr

Slukkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Etter å ha deltatt på varme arbeider kurset skal du ha kunnskaper og nødvendig risikoforståelse for å utføre varme arbeider på en ansvarlig måte som tar hensyn til helse miljø og sikkerhet i henhold til gjeldende regelverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 time

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider - tilpasset kravene fra forsikringsbransjen og ledes av godkjente instruktører med lang arbeidserfaring og høy kompetanse innen fagfeltet brann og varme arbeider. Vi utformer kurset etter dine behov og arbeidsoppgaver slik at det skal være relevant for din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 08.05.2024 1 dag08.05.2024 2300 kr

Varme arbeider kurs - bedriftsinternt

Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen. Kurset gir deltakerne kunnskap om de kravene som ligger i myndighetenes- og forsikringsselskapenes forskrifter og vilkår. Inneholder pålagt praktisk slokkeøvelse

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1 dag 2400,00 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>