Varme arbeider kurs i Bergen

Varme arbeider / sveising - bedriftsinternt

Vi tilbyr sertifisert sikkerhetsopplæring for varme arbeider / sveising for bedrifter. Ved varmtarbeid er det viktig at nødvendige sikkerhetsinstrukser følges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2499 kr

Varmearbeider

Vi tilbyr sertifisert sikkerhetsopplæring for varme arbeider / sveising. Ved varmtarbeid er det viktig at nødvendige sikkerhetsinstrukser følges. Alle som driver med varmtarbeid på arbeidsplassen skal derfor ha sertifisert sikkerhetsopplæring som er et krav fra arbeidstilsynet og forsikringsselskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.499 kr
Hele landet Hele landet 1 dag 2.499 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen med opplæringen er å redusere brannrisiko og øke kunnskap om brannvern for å få ned antall branner og utbetalinger som følge av varme arbeider. Varmearbeider omfatter bruk av åpen ild, varmluft, sveise , skjære- og / eller slipeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 30.04.2024 1 dag30.04.2024 2.590 kr

Slokkeøvelse - varme arbeider

Den praktiske slokkeøvelsen er en del av varme arbeider kurset og må gjennomføres for at kurset skal godkjennes. Dette kurset dekker kravene Norsk brannvernforening setter til praktisk slokkeøvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 900 kr

Hot work course in english

We offer hot work course in english. The insurance industry in Norway demands that everyone who performs hot work holds a certificate that documents that they have undergone approved training in such work.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 14.06.2024 (+2) 1 dag14.06.2024 (+2) 2.600 kr

Varme arbeider kurs

Vi tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering. Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 22.05.2024 (+5) 1 dag22.05.2024 (+5) 2.600 kr

Varme arbeider grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i varme arbeider. Kurset er i henhold til Norsk Brannvernforening og forsikringsselskapenes krav til utførelse av varme arbeid. Innholdet er teoretisk gjennomgang med praktisk slokkeøvelse, som er et krav i opplæringsplan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.200 kr

Montørkurs og fagansvarlig i butikk nivå 2

Vi tilbyr montørkurs og fagansvarlig i butikk nivå 2 - ikke søknadspliktig arbeid. Kurset gir kandidatene en innføring i hvordan de på en trygg og sikker måte kan utføre arbeid på ildsted og skorstein som ikke krever søknad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.04.2024 2 dager23.04.2024 fra 5.500 kr

Varme arbeider

Varme arbeider sertifikat er utstedt av Norsk brannvernforening, er gyldig inntil 5 år. Fornyelse av sertifikatet skjer gjennom et oppdateringskurs som avholdes av godkjente instruktører. Re - sertifisering 3 timer ,må gjøres før utløpsdato på sertifikatet. Ordningen opphører 2015.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.900 kr

Varme arbeider med slukkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er å gi den som utfører varme arbeider de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av jobben. Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2390 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>