Varme arbeider kurs i Sogn og Fjordane

Varme arbeider Norsk, Engelsk

Sertifisering for Varme arbeider. Varme arbeider innebærer økt brannrisiko. Brannene skyldes ofte menneskelig svikt, mangel på kunnskap og uforsiktighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø 1 dag 1950 kr
Førde, Kursrom 1. etg Førde 1 dag 1.950 kr
Førde, Kursrom 1. etg Førde 1 dag 1950 kr
Hele landet Hele landet 1 dag 1950 kr
Sogndal Sogndal 1 dag 1900 kr

Varme arbeider

Målet er å bevisstgjøre deltakerne i forhold til hvilken brannrisiko varme arbeider innebærer, bevisstgjøring på hvordan utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår og sette deltakerne i stand til å iverksette hensiktsmessige tiltak for å begrense skadene vet et eventuelt uhell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eid Eid 1 dag
Selje Selje 1 dag
Vågsøy / Måløy Vågsøy / Måløy 1 dag

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stryn Stryn 1 dag 2.550 kr

Praktisk slukkeøvelse - varme arbeider

Vi tilbyr kurs i praktisk slukkeøvelse - varme arbeider. Etter kurset får du sertifikat utstedes av Norsk Brannvernforening. Sertifikatet har en varighet på 5 år, må fornyes ved å delta på nytt kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Førde Førde 2 timer 1.575 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr sertifisert opplæring i varme arbeider. Målsettingen med kurset er å øke den enkelte yrkesutøvers forståelse for brannfaren ved varme arbeider og å treffe enkle brannforebyggende tiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Førde Førde 1 dag 2.400 kr

Varme arbeider

Team Trafikkskole Måløy AS kan tilby kurs i varme arbeider med det formål å sertifisere alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om dette. Opplæringen omfatter en innføring i varme arbeider som brannårsak og nødvendige sikkerhetstiltak under utførelse av varme arbeider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vågsøy / Måløy Vågsøy / Måløy

Sertifiseringskurs i brannsikring ved varme arbeid

Vi tilbyr sertifiseringskurs i brannsikring ved varme arbeid. Brann kan fort oppstå ved utføring av varme arbeid. Den som utfører slikt arbeid, skal ha innsikt i brannrisiko, og utføre arbeidet på ein slik måte at brann ikkje oppstår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gloppen Gloppen 1 dag fra 1.700 kr
Gulen Gulen 1 dag fra 1.700 kr
Luster Luster 1 dag fra 1.800 kr
Naustsdal Naustsdal 1 dag fra 1.700 kr
Sogn og Fjordane, Sogn og Fjordane 1 dag fra 1.700 kr
Sogn og Fjordane, Nord... Sogn og Fjordane 1 dag fra 1.700 kr
Sogndal Sogndal 1 dag fra 1.700 kr

Varme arbeider inkl slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert slokkeøvelse. Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Kravet til sertifikat finnes i sikkerhetsforskriften for varme arbeider, som er en del av skadeforsikringsavtalen mellom en forsikringstaker og forsikringsselskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Med varme arbeider forstås bygge, installasjons, monterings, demonterings, reparasjons, vedlikeholds og lignende arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise, skjære, lodde og / eller slipeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal 8 timer 1.990 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>