Vår kulturelle matarv



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Sandnes
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

På dette kurset lager vi blant annet:

Lammefrikasse. Hjemmelagede fiskekaker av hyse. Fersk kjøtt og suppe. Røkt laks med pepperrotkrem. Gul ertesuppe med svineknoke og timian. Pinnekjøtt med kålrotstappe. Ribbe med hjemmelaget rødkål og ribbesjy. Havrebrød og grove rundstykker. Riskrem, multekrem og Dronning Maud til dessert.

Inge har forberedt 2 retter som vi spiser på kjøkkenet. Deretter vil vi lager all maten sammen og så anrettes alt på en stor buffet og vi spiser og koser oss på langbord. Dessert og kaffe til slutt.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo (kvittering utleveres på kursdagen). Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn. For bindende påmelding send en mail. Kurs blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.