Valpekurs

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Valpekurs for valper opp til 6 mnd

Ved å ta deg tid til å lære valpen god hverdagslydighet helt fra starten, blir ditt hundehold lettere. På valpekurs vil du lære hvordan på en morsom, kreativ og effektiv måte kan trene hunden til å bli en god familiehund og ikke minst kunne kontrollere valpen blant andre hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 7 kvelder Fra 1.300 kr

Valp

Kurset tar for seg grunnleggende trening på valpens nivå. For øvrig blir det teori hvor man tar opp praktiske utfordringer man kan møte som hundeeier og innlæringsmetoder. Kurset inneholder blant annet praktisk innlæring av øvelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 22.05.2024 6 ganger22.05.2024 Fra 1.300 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Valper bør få være valper! På dette kurset tar vi derfor valpen for det den er: et lite "barn" med kort konsentrasjonstid. Valper har behov for å prøve seg fram i sitt eget tempo i trygge omgivelser. De har også behov for sosialisering og lek med andre valper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 6 kvelder 2.150 kr

Gratis kurs - første uker i nytt hjem

Her får du en smakebit på hva vi har å tilby våre kunder på online valpekurs. Rune Fjellanger gir dere et gratis webinar på 1 time hvor han gir svar på de mest vanlige spørsmålene som melder seg når en får valp i huset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker Gratis kr

Grunnkurs - Unghund - del 2

Vi tilbyr valpekurs, del 2 (grunnkurs). Grunnkurset består av 5 praktiske treninger. På dette kurset skal øvelsene fra valpekurset videreføres og skal nå mestres i det miljøet hundene møter daglig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os 5 kvelder 1.900 kr

Kurspakken Valp til voksen

Vi tilbyr kurspakken Valp til voksen. Gratulerer som nybakt valpeeier! I denne kurspakken har alt du og din valp trenger. Dere har en spennende tid framfor dere med mye kos, lek og latter, og selvfølgelig også noen utfordringer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 4.200 kr

Valpekurs

Gratulerer med nytt familiemedlem! Fjellanger hundeskole har holdt valpekurs siden 1988 og var tidlig ute med positive, belønningsbaserte treningsmetoder. La oss veilede dere i tiden framover og vi garanterer at dere er i gode hender!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os 6 uker 2.500 kr

Valpekurs online

Gratulerer med nytt familiemedlem! Vår nettløsning for valper er en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog (toveis kommunikasjon) med instruktøren. Rune Fjellanger vil gi undervisning og svare på spørsmål til fast tid 1 gang i uken hvor alle vil få invitasjon å delta på teams:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 1.200 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. På dette kurset vil du få instruksjon i grunnleggende trening som kontakt, lek, sitt, dekk, gå pent i bånd, mm, samt generell valpeoppdragelse! Kurset går over 8 kvelder og varer i 1,5 time hver gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 30.04.2024 8 kvelder30.04.2024 fra 1.920 kr

Familiehunden Modul 1

Dyreatferdssenteret avd. Best 4 Dogs tilbyr hverdagslydighetskurs for hunder over 5mnd. Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 6 kvelder 2.490 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs for deg som har fått valp.Vi bruker etiske og vitenskapelige linnæringsmetoder, dvs. at vi bruker metoder som er oppdaterte og hvor vi ønsker at valpen skal ha lyst til å jobbe sammen med oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 25.04.2024 (+1) 6 kvelder25.04.2024 (+1) 2200 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 4 ganger 990 kr

Valpekurs - Den viktige starten

Vi tilbyr valpekurs. Valper er ikke født vitende om hvordan de skal tilpasse seg i vår verden. Det er vårt ansvar å lære de hvordan de skal bli en bra samfunnsborger og tilpasse seg i vårt daglige miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 5 kvelder 1.990 kr
Asker Asker 5 kvelder 1.990 kr
Bergen Bergen 5 kvelder 1.990 kr
Lillehammer Lillehammer 5 kvelder 1.990 kr
Oslo, Disen Oslo, Disen 5 kvelder 1.990 kr
Oslo, Grünerløkka, Sof... Oslo, Grünerløkka 5 kvelder 1.990 kr
Oslo, Grünerløkka, Sof... Oslo, Grünerløkka 5 kvelder 1.990 kr
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 5 kvelder 1.990 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 kvelder 1.990 kr
Trondheim Trondheim 5 kvelder 1.990 kr

Valpekurs - Den viktige starten (helg)

Vi tilbyr valpekurs over 1 helg. Valper er ikke født vitende om hvordan de skal tilpasse seg i vår verden. Det er vårt ansvar å lære de hvordan de skal bli en bra samfunnsborger og tilpasse seg i vårt daglige miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 helg 1.990 kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 03.05.2024 1 helg03.05.2024 1.990 kr
Trondheim Trondheim 1 helg 1.990 kr

Valpekurs-Den viktige starten onlinekurs

Valpekurset du kan ta i ditt eget tempo og når det passer deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Miljøtrening

Synes du det er vanskelig å gå med hunden din i miljøet? eller kunne du simpelthen tenke deg å trene i i det vanlige miljøet dere ferdes i utendørs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 100 kr

Valpekurs

Hos oss blir du ivaretatt av instruktører med teoretisk, og praktisk kunnskap om hund. Du lærer å trene hund på en gøy måte som gir deg, og hunden mestring å glede i treningen. Gjennom belønningsbasert trening skal vi sammen ha det morro og å skape trygghet og tillit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Dyreklinikken ... Bergen 6 kvelder 2.000 kr
Bergen, Åsane Storsent... Bergen 6 kvelder 1.800 kr

Valpesosialisering

Har du fått valp? Bli med på tilrettelagt miljøtrening og sosialisering. Her får du en teoretisk innføring i hva som er viktig å starte med for deg og din valp, samt valpen får leke og miljøtrenes i kontrollerte omgivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 100 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>


Område

Kategorier