Valpekurs i Drammen

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs som er en viktig start for valpen og eier. På dette kurset vil vi legge grunnlaget for trening av valpen gjennom å utvikle belønninger og trene inn grunnleggende ferdigheter for kontakt og samarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 ganger 2.650 kr

Valpekurs XXL

Vi tilbyr valpekurs XXL med varighet på 6 mnd. Det tar lang tid å trene opp en hund! Vi, som er erfarne, bruker over et år på å trene opp en hund. Kanskje enda lenger tid. Skal vi ha en sportshund / spesialhund, tar det kanskje 2 - 3 år!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 6 måneder

Videregående valpekurs del 1 - Bedre hverdag

Vi tilbyr videregående valpekurs del 1 - bedre hverdag. Kurset bygger videre på valpekurset eller grunnkurs for unghunder. Her jobber vi med å etablere øvelser fra valpekurset eller grunnkurset og tar dere med på videre trening av valpene / unghunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Familiepakken (3 kurs)

Vi tilbyr deg en pakkeløsning slik at du kan utdanne din hund til akkurat den hunden du drømmer om! Spar 20% på å velge familiepakken, som inkluderer 3 kurs. Denne kursserien legger også grunnlaget for videre spesialdressur, slik som agility, lydighet, blodspor, rallylydighet osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen fra 5.880 kr

Valpekurs - Grunnleggende hverdagslydighet 3 - 8 mnd

Vi tilbyr grunnkurs hverdagslydighet for valp 3 - 8 måneder. På kurset legges det hovedsakelig vekt på kontakt, ro, båndtrening, innkalling og sosialisering. I tillegg skal du og hunden din få en god innføring i dressurøvelser som er nyttige i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld pr uke over 8 uker 2.450 kr

Videregående kurs hverdagslydighet

Vi tilbyr videregående kurs hverdagslyd. Første dag på kurset møtes vi til en liten teoretisk innføring i hundetrening hvor vi tar for oss neste trinn i læringsfasene, og du vil få en god innføring i hva du kan forvente i dette kurset. Deretter går kurset videre med 6 praktiske treningsdager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag pr uke over 8 uker 2.450 kr

Valpekurs modul 1

Vi tilbyr valpekurs. For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en jakthund, utstillingshund, konkurransehund eller treningspartner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 uker 1.395 kr

Valpekurs modul 2

Dette kurset bygger videre på modul 1 av valpekurset. For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund, eller om man har planer om å få en jakthund eller utstillingshund

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 uker 1.395 kr

Valpekurs

Trenger du hjelp med den lille valpen din? Da trenger du ikke å lete lenger – Vi i Musti er her for deg! De dyktige instruktørene våre vil gi deg god veiledning og hjelp i veien din mot å bli en trygg hundeeier. Ved å delta i kurset, vil du få verktøy som kan hjelpe deg med å få den hunden du ønsker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen, Gulskogen sko... Drammen 6 uker 2.195 kr
Drammen, Åssiden vgs Drammen 6 uker 2.195 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Hovedfokus på våre valpekurs er at valpen din skal lære å håndtere alle inntrykk, påvirkninger og forstyrrelser i hverdagen med deg som sin trygghet. Starten på å danne kontakt og gode rutiner, samt få en forståelse av hvordan hunder lærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 eller 6 kvelder fra 2.190 kr

Valpekurs

Gi valpen er god start! Valpekursene i Buskerud finner du i Lier! Det er viktig å komme i gang tidlig med treningen, derfor har vi et stort fokus på at du og valpen skal ha det moro sammen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 27.05.2024 8 ganger27.05.2024 2.200 kr
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 ganger fra 2.200 kr

Valpekurs

Hovedfokus er samspillet mellom hund og eier. Her skal det etableres et solid grunnlag for god kontakt og samarbeid under trening og lek. Valpekurset gir hundene god miljøtrening, og korrekt sosialisering med andre hunder og mennesker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 22.05.2024 (+1) 8 kvelder / 4 uker22.05.2024 (+1) 2190 kr

Privat valpekurs

Med et privat kurs får du tett og individuell oppfølging med hundetreningen. Mange setter pris på å ikke behøve å møte opp til bestemt kursplass to dager i uken, men istedet velge kursplass og tidspunkt selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 6 timer 3.500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>