Valpekurs



Kursarrangør: Dyreatferdssenteret
Sted: Torstad / Holmen
          Akershus, Asker
Kursadresse: Torstadbakken 49, 1395 Hvalstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 18:00 - 19:00
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2200
Neste kurs: 25.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr valpekurs for deg som har fått valp.Vi bruker etiske og vitenskapelige linnæringsmetoder, dvs. at vi bruker metoder som er oppdaterte og hvor vi ønsker at valpen skal ha lyst til å jobbe sammen med oss.

Har du fått deg valp er det lurt å delta på et valpekurs for å sikre en god start på innlæring av ulike øvelser/atferder, som det er nyttig at valpen kan som voksen - samt at du får miljøtrening og sosialisering av valpen nå den deltar på kurs.

samt endel viktige temaer som sosialisering og miljøtrening, valpebiting, stueren valp, hjemme alene trening og hvordan trene hund.

Du vil få tilgang på en egen lukket facebookegruppe. Her finner du oversikt over alle øvelser som gjøres hver kurskveld, samt beskrivelse av øvelsene og hvordan jobbe videre med disse. Du har mulighet til å stille spørsmål mellom kurskveldene om det du måtte lure på. Du får tilgang til teori-leksjoner med ulike temaer, som sosialisering og miljøtrening, håndtering, valpebiting, hvordan trene hund etc, som du kan se underveis i kurset. For maksimal utnyttelse av kurset, bør disse ses som anbefalt.

Vis flere tilsvarende kurs: