Valpekurs i Asker

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs for deg som har fått valp.Vi bruker etiske og vitenskapelige linnæringsmetoder, dvs. at vi bruker metoder som er oppdaterte og hvor vi ønsker at valpen skal ha lyst til å jobbe sammen med oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 25.04.2024 6 kvelder25.04.2024 2200 kr

Valpekurs

Vi tilbyr vallpekurs. Kurset er beregnet på valper fra ca. 8 uker til ca. 6 - 9 mnd. Dette er det viktigste kurset du kan gå på. Det er når hunden er valp du legger grunnlaget for det forholdet og den lydigheten du vil ha på hunden når den blir voksen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Videregående valpekurs

Dette er et tilbud til kursdeltakere som etter et nybegynner kurs (f.eks. valpekurs) ønsker å fortsette å trene i et miljø. Vi trener på og utvikler de øvelsene som er lært på nybegynnerkurset. I tillegg lærer du også en del nye øvelser. Det kreves også mer av hunden her.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 måneder 3.800 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. På dette kurset vil du få instruksjon i grunnleggende trening som kontakt, lek, sitt, dekk, gå pent i bånd, mm, samt generell valpeoppdragelse! Kurset går over 8 kvelder og varer i 1,5 time hver gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 30.04.2024 8 kvelder30.04.2024 fra 1.920 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs hvor vi lærer deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt i gang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund - for både hund og eier!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker, Spikkestad Asker 6 kvelder 2.100 kr
Asker, Røyken videregå... Asker 6 kvelder 2.000 kr

Valpekurs - Den viktige starten

Vi tilbyr valpekurs. Valper er ikke født vitende om hvordan de skal tilpasse seg i vår verden. Det er vårt ansvar å lære de hvordan de skal bli en bra samfunnsborger og tilpasse seg i vårt daglige miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 5 kvelder 1.990 kr
Asker Asker 5 kvelder 1.990 kr

Privat valpekurs

Med et privat kurs får du tett og individuell oppfølging med hundetreningen. Mange setter pris på å ikke behøve å møte opp til bestemt kursplass to dager i uken, men istedet velge kursplass og tidspunkt selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 6 timer 3.500 kr

Online Valpekurs

Årets kuleste valpekurs er online. Voof.no inviterer til online valpekurs med mange videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valp i hus. Her får du 2-veis kommunikasjon med instruktørene. I sommer får du 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25. Velkommen til voof.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Nettkurs Valp- og hverdagslydighetskurs for alle hunder!

Ta et hundekurs på nett og oppdag de gøyale og enkle metodene til å få en trygg, lydig og lykkelig hund! Slik at du kan kose deg med en fornøyd og lykkelig hund som synes dert er kjempegøy å komme hver gang du roper på den!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 1.990 kr

Valpeskolen

Har du valp eller unghund og ønsker inspirasjon til hva og hvordan du skal trene? Følg Tanya sin valpeskole og treningsdagbok i lukket Facebook gruppe over fire måneder frem til hun var ca 7 mnd. Her delte jeg filmer og tips fra treningen vår ukentlig!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 549 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>