Valpekurs modul 1



Kursarrangør: Dyresenteret i Skoger
Sted: Dyresenteret i Skoger
          Vestfold, Sande
Kursadresse: Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: torsdager, kl 18:00 - 19:30
Varighet: 4 uker
Pris: 1.395

Vi tilbyr valpekurs. For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en jakthund, utstillingshund, konkurransehund eller treningspartner.

Etter snart 30 års erfaring i å jobbe profesjonelt med hunder har vi det beste grunnlaget for å ha kunnet skreddersy et valpekurs som gir dere det beste grunnlaget for et videre godt samarbeide resten av livet.

På valpekurset vårt jobber vi derfor med å bygge opp samarbeidet mellom hund og eier, vi skaper gode team og vi legger stor vekt på sosialisering og miljøtrening. I tillegg til å skulle konsentrere seg og samarbeide med eier mens det er forstyrrelser rundt, lærer vi å lære bort enkle grunnøvelser som å søke kontakt, sitte og bli, legge seg og å gå pent i båndet, innkalling og håndtering. Alt foregår selvfølgelig på valpens premisser og vi benytter kun positiv forsterking. Logrende haler på våre kurs er en selvfølge!
Etter kurskveldene har vi felles valpeslipp hvor de små kan få utfolde seg i trygge omgivelser og få leke med kurskameratene. Dette bidrar til en valp som lærer seg å prate med mange forskjellige hunderaser og å oppføre seg i hverdagen.

Praktisk informasjon:
Valpekurset går over to moduler. Modul 1 består av første kurskveld med teori og praksis, og deretter 3 praktiske treningskvelder (torsdager). Modul 2 består av 4 treningskvelder bl.a. en bytur. Mulighet for å delta kun på Modul 1, trene på egen hånd og ta Modul 2 ved neste kursoppstart fire uker senere. Hver enkelt modul koster kr 1395,-. Ønsker dere å melde dere på begge modulene samtidig får dere 20% rabatt på modul 2.
Både modul 1 og 2 har onlinekurs som deltakeren får tilgang til gjennom en lukket gruppe for kurset. Her deles det filmer fra øvelsene, lekser og ulike temaer som er viktige i valpetiden.
Instruktør: Kari Camilla Hess

Dette er modul 1. Valper fra 8 uker og opp til 6 mnd. På denne modulen jobber vi med innlæring av kontakt og fot, innlæring av sitt og bli, dekk, belønning og lek, og innkalling. Hovedfokus på å legge et godt grunnlag for læring og glede med å trene. Kurskveldene varer i 1,5 timer på torsdager 1800-1930.Første kveld blir hovedsaklig teori, en økt med praktisk trening og valpelek


Kiosksalg og mulighet for å kjøpe godbiter og utstyr til hunden i butikken vår hver kveld:)

Ta med halsbånd, leiebånd, godbiter og langline (alt kan kjøpes i butikken vår).

Vi gleder oss til å treffe dere og valpen deres

Målgruppe for kurset
På modul1 har vi valper fra 8 uker og opp til 6 mnd.

Vis flere tilsvarende kurs: