ValpekursKursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Hele landet, Holder kurs i hele Norge. Ta kontakt for et kurs nær deg
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 2.100

Oslo Hundeskole er en av norgest største hundeskoler. På vårt valpekurs legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund. Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter og riktig bruk av stemme og kroppspråk. Kurset strekker seg over 10 kurskvelder.

Valpekurset går to ganger i uken og det er 8 kursdager inkludert bruksdag. Det er kurs enten mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag.

Vårt valpekurs er det første kurset en hund blir med på, der vi begynner helt fra begynnelsen med å trene på samarbeid, kommunikasjon, forståelse og kontakt mellom hund og fører, legger grunnlaget for øvelser som sitt, bli, lineføring/gå på plass, og selvsagt innkalling og håndtering. Hundene lærer å fokusere på føreren, selv med distraksjoner og andre hunder og mennesker på plassen.

På bruksdagen møtes alle som går på valpekurs og grunnkurs i skogen til en innholdsrik og sosial lørdag eller søndag. Dette er en viktig dag hvor hundene opplever å trene på et annet sted enn den kursplassen de vanligvis er på og møter nye hunder og mennesker. Vi trener på noen av de øvelsene vi er kjent med fra kursplassen, vi har en morsom økt i skogen hvor hunden skal finne oss og vi avslutter dagen med grilling og hygge og helt til slutt, en morsom hundesprint. Her deles valpekurs og grunnkurs opp og er heiagjeng for hverandre mens vi ser hvilke hunder som springer raskest etter familien sin. Her vanker det premier til de raskeste.

Anbefalt hundekursutstyr:
Halsbånd
Kobbel ca 150cm
Vannskål og vann
Godbiter
Hundeposer
Eventuelt langline
Godt humør :-)

Når dere har gått valpekurset er dere klare for å begynne på grunnkurset.Oslo Hundeskole har holdt valpekurs siden 1992 og vi vet av erfaring hvor viktig det er å få en god start med deres nye familiemedlem. Derfor vil vi på valpekurset jobbe med å skape en god kontakt, forståelse og trygghet mellom valp og hundefører.

Målgruppe for kurset

Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Alder:
Passer for valper som er opptil 6 måneder.

Vis flere tilsvarende kurs: