Valg av selskapsform for små bedrifter - nettkursKursarrangør: Skattebetalerforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 timer
Pris: fra 1.100

Vi tilbyr nettkurs om valg av selskapsform for små bedrifter.Hvilken regnskapsform er egentlig best? I dette kurset ser vi på hvilke momenter som taler for og imot å drive sin virksomhet som henholdsvis ENK, DFS og AS.

Innhold:
Driver du virksomhet bør du ha et bevisst forhold til hvilken virksomhetsform som er best for nettopp deg. Og er du regnskapsfører eller rådgiver bør du vite hvilken virksomhetsform som passer den enkelte kunde – bare da kan du gi rådgivning som er tilpasset den enkeltes behov.

I dette kurset ser vi på hvilke momenter som taler for og imot å drive sin virksomhet som henholdsvis ENK, DFS og AS. Det er viktig å forstå at ingen selskapsform alltid er best, og at en derfor må vurdere en rekke momenter konkret for å gi gode og tilpassede råd.

Momenter vi ser på er blant annet risiko, skattesatser, virkningen av utsatt beskatning, innlåsingseffekter i enkeltpersonforetak, bil, kontorhold, naturalytelser og sosiale rettigheter.

Les også: Med kursabonnement fra Skattebetalerforeningen kan du ta så mange nettkurs du vil for kun kroner 9.990,-

Timer:
• Regnskapsførere: 2 timer bokføring
• Revisorer: 2 timer regnskap
• Advokater: 2 timer oppdatering

Pris:
• Ordinær pris: 1.500
• Medlemmer: 1.100

Litt om foreleser:
Rolf Lothe er advokatfullmektig og fagsjef i Skattebetalerforeningen og har bakgrunn fra Skatteetaten. Han jobber blant annet mye med utenlandssaker og foreningens høringsuttalelser til nye lovforslag.