VHT Energi bodyworkKursarrangør: Global Atlantic
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager

Lær en effektiv metode som gir raske resultater,og som er skånsom for både klient og behandler! VHT er en videreutvikling som har tatt Tom Bowens ideer (grunnlegger av Bowen Metoden) til et helt nytt nivå. Ingen komplisert diagnose-dette er en fullstendig kroppsbehandling som påvirker det meste.

Utdannelse i VHT - Vibromuskulær Harmoniserings Teknikk:
VHT er en videreutvikling som har tatt Tom Bowens ideer (grunnlegger av Bowen Metoden) til et helt nytt nivå. VHT er utviklet av Jock Ruddock, tidligere Bowen Instruktør. Eleven vil bli introdusert til en full kroppsbalansering og avslapningsrutine, som de etter de 2 kursdagene med ”hands on” utlæring, vil kunne bruke umiddelbart etter kurset.

Nå kan du endelig lære denne fantastiske metoden, hvor kroppen harmoniserer seg selv, etter at DU som utøver har gjennomført VHT prosedyrene på klientens kropp. VHT er ikke en terapi, men regelrett en ”gave” til kroppen, som kroppen selv tar imot eller avviser i henhold til menneskekroppens iboende indre visdom.

Innhold:
VHT vil bli undervist i 6 moduler. Man velger selv om man vil ta alle modulene. Modulene må taes i rekkefølge, man begynner med modul 1. VHT utføres som en disiplin, hvor stor vekt blir lagt på å utføre ”the move” så korrekt som overhodet mulig. Med den rette berøring, den rette intensjon og sist men ikke mist-den rette timing. The move, eller bevegelsen utføres på helt bestemte punkter og områder på kroppen. Bevegelsen skjer over muskler og sener, noen ganger mens man beveger en fot eller en arm. Disse bevegelsene utføres i en bestemt rekkefølge, uten å diagnostisere noenting som helst.

VHT er skånsom også for utøveren:
Etter en runde med VHT vil klientens kropp harmoniseres, ofte samtidig med at klienten føler en vibrasjon som arbeider gjennom hele kroppen. Under behandlingen ligger klienten på en benk og slapper av.

VHT gir ofte raske resultater:
Mange beretter at de aldri har følt seg så avslappet før. Økt bevegelighet og mindre spenninger så snart klienten reiser seg fra behandlings benken. Erfaringer fra VHT utøvere verden over tilsier at en rekke problemområder kan få en positiv utvikling ved bruk av VHT, selv om VHT utføres uten noen spesiell tanke på disse.

Målgruppe for kurset

Alle som har et ønske om å hjelpe andre. Fotsoneterapeuter, Spa arbeidere, Massasjeterapeuter, Alternative utøvere, Natur terapeuter osv.

Forkunnskaper:
• Det trengs ingen forkunnskaper til kurset, men man må like å arbeide med mennesker.

Kursmateriell

Fullstendig kompendium til hver modul

Uttalelser

Klientene mine forteller meg at en VHT behandling er mer effektiv enn en serie fysioterapibehandlinger. VHT kurset er noe av det nyttigste jeg har lært noensinne!
- O.F

Jøss,jeg blir mer og mer overasket over hvor effektiv en VHT behandling er! Og så blir jeg ikke sliten av å utføre den heller-det er nesten for godt til å være sant.
- R.B