Utforsk ditt sanne jegKursarrangør: Anne-Lise Grønvold AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3,6 eller 12 måneder
Pris: Fra 14.990

Vi har programmer på 3,6 og 12 måneder hvor hensikten ganske enkelt er å oppleve din sanne natur og en non-dual verden. Du vil ha tilgang med mentor på daglig basis via messenger/epost samt via faste Skype eller Zoom møter ca hver 10.dag.

Naturlig helse og livsglede
Sammen med erkjennelsen av vår sanne natur og at ALT skjer i et non-dualt univers, det vil si innenfor en ENHET, der vi er ren bevissthet som erfarer det som skjer, og det faktum at vi som person faktisk ikke verken kan skape vår virkelighet eller velge våre tanker, kommer «indre fred», frihet og livsglede helt naturlig.

Kraften i aksepten av at alt bare ER og at den psykologiske opplevelse aldri kan skade din sanne natur, åpner opp for et liv fritt for fryktens rammer og gamle begrensende sannheter løses opp når du plutselig eller langsomt innser HVEM DU ER.

Dette handler ikke om å jobbe med deg selv, eller prøve å bli en bedre utgave. Snarere tvert i mot. Jo mer vi utforsker non-dualitet og vår sanne natur, jo mer faller etablerte sannheter og livet blir mer intenst i øyeblikket. Du lever i større og større grad i nuet og er mer tilstede i det som ER akkurat nå, i stedet for i stressende tanker. Etter hvert kan du oppleve endringer i helsemessige utfordringer fordi kroppen slapper av og går ut av det konstante beredskapsmodus som langvarig mentalt stress medfører.