Utfordringer og muligheter med digital læring - webinarSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 30 minutter
Pris: Gratis

Vi tilbyr webinar om utfordringer og muligheter med digital læring. Det er stort fokus på digital læring og læringsplattformer om dagen, men hvor lett er det egentlig å implementere digital læring.

Innhold:
STI jobber med flere markedsledende selskaper som bruker digital læring for å drive med kompetanseutvikling av medarbeidere og ledere. Erfaringene vi sitter med etter flere år med digital læring er at mange selskaper opplever fallgruver når de implementerer løsningene. Det kan være alt fra mangel på tid og ressurser, til noe så banalt som at man ikke får brukere til å logge inn i løsningen. Webinaret vil ta for seg hvilke utfordringer STI har opplevd sammen med kundene sine, og hvordan vi sammen har løst utfordringene og bidratt til gode muligheter for å lykkes med digital læring.

Målgruppe:
HR-ledere og opplæringsansvarlig

Foredragsholdere:
Stine Rakknes har 15 års erfaring fra retail i stillinger med personalansvar og har selv kjent på utfordringene både med å effektivt onboarde nye medarbeidere og drive kompetanseutvikling. Hun startet i STI for 4 år siden og jobber med å implementere digital læring i selskaper innenfor retail.

Bjørn Kalkdijk har 10 års erfaring med å kombinere mennesker og teknologi. Han startet i STI for 4 år siden og jobber med å implementere digital læring i selskaper som er markedsledende i sin bransje. Har stor interesse i onboarding og videreutvikling av talenter.