Utdannelse i bioregulasjonsmedisinKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Forhandsinnspilte forelesninger + live webinarer på kveldstid og helger.
Varighet: 6 måned
Pris: 16800 / 12800

NYTT STUDIE HOS HEIPRAKTIKERSKOLEN UTDANNELSE I BIOREGULASJONSMEDISIN (Bioregulatory medicine) over 100 timer. - Studiet er 100% nettbasert.

Bioregulasjonsmedisin er en integrativ og avansert form for komplementær og alternativ medisin. I bioregulasjonsmedisin integreres kunnskap fra naturmedisin med moderne vitenskap og forskning innen områder som molekylærbiologi epigenetikk, cellebiologi, biokjemi, immunologi, endokrinologi, neurologi osv.

Bioregulasjonsmedisin benytter metoder og medisiner som virker indirekte
gjennom å aktivere kroppens selvregulerende evner, slik at kroppen settes i stand til å helbrede seg selv og dermed gjenvinne helsen. Dette er midler som virker helt ned på kroppens genenivå - Epigenetikk.

Det grunnleggende i bioregulasjonsmedisin er forståelsen av at mikromiljøet, dvs bindevevet eller også kalt matrix, dvs miljøet som våre celler lever i, er det kritiske punktet som opprettholder en frisk og velfungerende celle og at det er her kampen mellom helse og sykdom foregår. Mikromiljøet er det området / stedet hvor overføring av biologisk informasjon i organismen / vevet skjer. Og det er på dette nivået at de bioregulatoriske legemidlene har sit virkeområde. Ved å gripe inn på dette nivået kan vi ved hjelp av de bioregulatoriske legemidlene modulere den biologiske aktiviteten ikke bare helt ned på cellenivå men helt ned på genenivå.

I bioregulasjonsmedisin jobbes det blant annet med terapier som: Ernæring, homeopati, homotoxikologi, urtemedisin osv På vår utdannelse i bioregulasjonsmedisin vil vi ha spesielt fokus på homotoxikologi og bruk av de homotoxikologiske legemidlene fra firmaet HEEL Biologische Heilmitte


Ingen forkunnskaper er nødvendig for å delta, det er likevel en fordel med grunnleggende kunnskaper innen anatomi og fysiologi.

Kursmateriell

Kurskompendium

Eksamen / sertifisering

3 timer skriftlig hjemmeeksamen