Ukulelekurs for barn (8 - 12 år) nybegynner



Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Grünerløkka skole
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Toftes Gate 44, 0556 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:30, 50 min
Varighet: 8 uker
Pris: 2.880
Neste kurs: 17.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr nybegynnerkurs i ukulele for barn. Her er et strengeinstrument du lett kan ha med deg i ryggsekken. Våre dyktige lærere står klar til å lære deg instrumentet fra bunnen. Undervisningen foregår i mindre grupper og tilrettelegges etter ditt nivå og dine ønsker for repertoar.

Innhold:
Vi spiller allerede fra første leksjon musikk i den stilart du foretrekker- klassisk, rytmisk eller viser. Kurset består oftest av 10 leksjoner, hvor man i fellesskap utvikler seg musikalsk og deler gleden ved ukulelen.

Litt om kursleder:
Etter musikklinja på Volda Videregående tok Kjell Andreas sin Bachelor i musikk på Høyskolen i Volda fra 2005 til 2008. I 2009 begynte han på Mastergraden sin på Institutt for Musikkvitenskap på Universitetet i Oslo. Ved siden av å være en aktiv del av det store bandmiljøet i Volda og Ørsta underviste han på div. kulturskuler og på musikklinja på Volda Videregående. Både på Vestlandet og i Oslo har Kjell Andreas vært trubadur og frontmann i show-/ eventband. Han har også undervist ved andre kulturskoler i Oslo-området.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 8 - 12 år som vil lære å spille ukulele

Nivå:
• Nybegynner nivå

Vis flere tilsvarende kurs: