Ukeskurs hundesport veteranKursarrangør: Lundqvist Hundeskole
Sted: Thon Skeikampen Resort
          Oppland, Gausdal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 uke
Pris: Ta kontakt

Hver sommer arrangerer vi en uke Sommerkurs. Vi hundesportkurs for veteraner. Dette er tilbudet for deg som er ”hekta” på hundetrening. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i leiligheter utstyrt med både bad/ wc og kjøkken.

Ukeskurs hundesport veteranuke
Dette er uken for deg som har gått ukeskurs hundesport tidligere. Dette gir oss mulighet til å starte alle grenene på et høyere nivå. Her blir det endelig lydighet, rallylydighet, agility og søk 4’ere, 5’ere, 6’ere og 7’ere.

Programmet for alle tre kursene er veldig fleksibelt. Deltakerene deles inn i grupper etter ønsker, erfaring og behov. Gjennom uka er det lagt inn valgfag som for eksempel konkurranse søk eller agility. Vi har også flere pusterom i programmet, hvor man blant annet kan velge å ha fri eller være med på andre aktiviteter som stedet tilbyr. Av andre arrangementer vil vi blant annet ha en temakveld med foredrag om språk og adferd hos ulv og hund, grillkveld og ikke minst den
tradisjonelle konkurransen mellom deltakergruppene

Sommerens ukeskurs holdes på Skeikampen i Gausdal. Vi bor "midt i smørøyet", i leiligheter på nedsiden av høyfjellshotellet (Thon Skeikampen Resort) og ved alpinanelgget. Som vanlig kan vi benytte hele området og det er kort vei til butikker og alle de andre fasilitetene som Skeikampen tilbyr. Så for de som ønsker et avbrekk fra hundetreningen har vi nå fått gangavstand til tennisbaner, golf, sykkelutleie m.m.

Vi tilbyr leiligheter med forskjellig størrelse, standard og pris. Alle de forskjellige leilighetene ligger i samme område. På årets ukeskurs kan du nå velge mellom tre boalternativer:
• 4 – sengs ved hotellet
• 8 – sengs ved hotellet
• 8 – sengs ved alpinbakken

Målgruppe for kurset

Dette er uken for deg som har gått ukeskurs hundesport tidligere