Tysk språkreise for voksne - Køln



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Køln
          Utlandet, Tyskland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.300

Vi tilbyr tysk språkreise for voksne til Køln. Køln ligger i det store Rhin-området i den vestre delen av Tyskland, ikke langt fra grensen til Belgia. Byen er regnes som den eldste i landet, grunnlagt av romerne allerede før Kristus. Den flotte elven Rhinen flyter dovent gjennom sentrum.

Innhold:
Køln er en dynamisk, internasjonal og multikulturell by, med en ungdommelig og moderne atmosfære. Påskekarnevalet i byen er viden kjent, da omgjøres alt til en gedigen gatefest med et stort antall besøkende som vil ta del i gleden. Byens stolte ølbryggeri heter Kölsch, og samme navn har også den lokale dialekten. På spøk sies det derfor at Kölsch er den eneste dialekten man kan drikke. Og byens innbyggere kjent for å vite å hygge seg.

Du har sikkert også hørt om eau de cologne? Cologne er det engelske og franske navnet på Køln, og byen er parfymens fødested. Køln er ellers aller mest berømt for sin fantastiske kirke, den enorme Kølnerdomen, som med sine mange tårn og spir regnes som det kanskje flotteste kirkebygg i hele Europa. De 157 meter høye tårnene er et sikkert holdepunkt som gjør det lett å navigere rundt i byen. Gatene Schildergasse og Hohe Straße er utmerkede shoppinggater.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 11 uker med 24 leksjoner pr uke
• Terminkurs 12 - 48 uker med, 24 leksjoner pr uke
• Individuell opplæring 1 uke 20 leksjoner med egen lærer
• Kursstart hver mandag, spesielle startdatoer for nybegynnere

Innkvartering:
• Hos tysk vertsfamilie med frokost eller halvpensjon. Alternativt i vertsfamilie uten måltider men med tilgang kjøkken, eller i delt studentleilighet.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.300,-
• 4 uker standardkurs kombinert med individuell undervisning, 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 14.400,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker tysk språkreise til Køln