Tysk språkkurs for næringslivet - KølnKursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Køln
          Utlandet, Tyskland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr tysk språkkurs for næringslivet i Køln Køln ligger i det store Rhin-området i den vestre delen av Tyskland, ikke langt fra grensen til Belgia.

Språkkurs for næringsliv:
For å kunne kommunisere effektivt i et stadig mer internasjonalisert næringsliv, er det nødvendig med gode språkkunnskaper. For den som på kort tid trenger et intensivt og skreddersydd språkopphold tilpasset næringslivets behov, tilbyr vi spesielle kursopplegg i små grupper eller individuell undervisning.

Våre språkskoler:
Samtlige språkskoler vi samarbeider med er valgt ut fra kriterier som undervisningsmetoder, kvalifikasjoner på lærerne samt dokumenterte resultater på kurs rettet mot næringslivet. I England regnes the London School of English for å være en av de aller beste språkskolene for næringslivet. I Frankrike er språkskolen Institut Scandinave i Aix-en-Provence velegnet for kurs rettet mot næringslivet, og i Spania anbefaler vi Malaca Instituto. For russisk er Liden & Denz meget kompetente og erfarne, og i Tyskland anbefaler vi did-deutsch institut.

Undervisningsopplegg:
Undervisning med en lærer og en elev er den mest intensive kurstypen. Læreren legger opp undervisningen etter dine forkunnskaper, forutsetninger og spesielle behov. Et godt alternativ er undervisning i minigruppe eventuelt minigruppe i kombinasjon med individuelle timer. Her vil du bli plassert sammen med 1 - 4 andre kursdeltagere som ligger på samme språklige nivå som deg og med tilnærmet samme områder til forbedring. For priser, kontakt oss. Du kan også kontakte oss dersom du har behov for ytterligere informasjon, eventuelt om du ønsker å få tilsendt spesialbrosjyrer.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker tysk språkkurs for næringslivet i Berlin

Uttalelser

Det var lett å finne alt positivt under oppholdet. Jeg fikk det jeg var ute etter, og var i absolutt trygge omgivelser. Alt fungerte som forventet. Fristende å gjøre det om igjen!
- Anne-Marie, 60 år, Berlin