Tysk språkreise for voksne - München



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: München
          Utlandet, Tyskland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.300

Vi tilbyr tysk språkreise for voksne til München. I den bayerske hovedstaden München lever folkloretradisjoner og ompa-ompa-musikk side om side med designerbutikker i nyskapende bymiljøer. Gemyttlige München i Syd-Tyskland syder av liv og varm atmosfære der den ligger ved foten av Alpene.

Innhold:
Byen kan som en av Tysklands største universitetsbyer skryte av et ypperlig kultur- og underholdningstilbud. Og øl selvsagt. Ølbryggingen drives til ytterste perfeksjon av de mange bryggeriene, og når sitt høydepunkt under Oktoberfesten, en 16 dager lang ølfestival som er verdens største i sitt slag.

Om man vil ta en liten pause fra det pulserende bylivet og tyskstudiene, finnes det mange store grøntområder, gallerier og museer der man kan finne inspirasjon og ro. På under en time kommer man seg dessuten opp i Alpene, der man finner koselige små landsbyer, skianlegg i verdenstoppen, og et fantastisk turterreng.

Skolen ligger sentralt i sentrum og har eget aktivitetsprogram som inkluderer “Munich highlights”; som f.eks. en kulturvisitt til Pinakoteket, en vandring på Nymphenburg slott, et besøk på FC Bayern Münchens hjemmebane, og en utflukt til den berømte engelske parken.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 12 uker med 20 undervisningstimer pr uke
• Terminkurs 13 - 48 uker med 20 eller 24 undervisningstimer pr uke. Er du på gjennomsnittsnivå kan du ta ulike offisielle eksamener etter kurset.
• Intensivkurs, 2 - 12 uker med 24 timer pr uke
• Internasjonalt sommeruniversitet i 4 uker - kontakt oss for informasjon
• Generelt gjelder kursstart hver mandag, med spesielle startdatoer for nybegynnere

Innkvartering:
• Hos vertsfamilie med frokost eller halvpensjon alternativt egen studioleilighet for 1 - 2 personer i leilighetskompleks, eller delt studentleilighet med andre studenter.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.300,-
• 4 uker standardkurs kombinert med individuell undervisning, 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 14.400,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker tysk språkreise til München