Tysk nivå B2 torsdagerKursarrangør: Ny Agenda
Sted: Hele landet
Hele landet
Kursadresse: Filipstadveien 5, 0250 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 17.00-19.30
Varighet: 18 timer
Pris: 3500
Neste kurs: 23.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Hvis du har ferdigheter på nivå B1, er dette kurset for deg til å ta neste steg. Målet på B2-kurset er at du skal kunne uttrykke deg spontant og flytende på tysk. Vi legger vekt på små kursgrupper, muntlig kommunikasjon og selvstendig jobbing mellom møtene våre.

Kurset jobber med å nå opp til nivå B2 slik at du kan du forstå hovedinnholdet i komplekse tekster om konkrete og abstrakte temaer og forstå fagdiskusjoner på ditt eget spesialområde. Du skal etter hvert kunne uttrykke deg så spontant og flytende at en normal samtale med tyskspråklige kan flyte uten større anstrengelser. Og du skal kunne uttrykke deg klart og detaljert til et bredt temaområde, kommunisere et standpunkt til aktuelle spørsmål og kunne argumentere med for- og ulemper.

I timene legger vi vekt på muntlig kommunikasjon og å gå gjennom nytt stoff og grammatikk. Vi bruker også en lærebok, og fra uke til uke får du skriftlige oppgaver du kan gjøre hjemme for å innarbeide nye ting vi går gjennom i timene. Kursdagene finner sted annenhver uke, da har du nok tid til å jobbe inn nytt stoff i hjemme.

Kurset går over tre skoletimer på torsdager. Til sammen blir det 18 skoletimer fordelt på seks uker. Vi tar en pause på ca. et kvarter hver gang.

Kursdatoene er som følger:

23. januar, 6. februar, 20. februar, 5. mars, 19. mars og 2. april.

Velkommen på kurs i Oslo sentrum!

Kursmateriell

Du får informasjon om hvilken kursbok vi bruker når du er påmeldt. Denne kommer i tillegg til kursavgiften.

Vis flere tilsvarende kurs: