Twerk med Monica, nybegynnere



Kursarrangør: Alta Magedans
Sted: Kjelleren på det gamle BUL-huset i Bossekop
          Finnmark, Alta
Kursadresse: Holtet 9, 9513 Alta (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fredag kl 18:30-20:30 og lørdag kl 12:00-15:00
Varighet: 5 timer
Pris: 750

Twerk er en dans som har sin opprinnelse fra de afrikanske landene. Det som kalles twerk i dag ligner mye på den tradisjonelle afrikanske dansen “mapouka”, som har sin opprinnelse fra Dabou-området i sørøst av Elfenbenskysten som oppsto med Aizi-, Alladian- og Avikam-folket.

I USA var det New Orleans som omfavnet twerk først og her utviklet det seg på 90-tallet til den stilen vi kjenner i dag. Mange elementer som brukes i twerk kan man finne i andre dansestiler, slik som: dancehall, soca, reggaeton og magedans,
Dansen fokuserer på isolering av overkropp, bruk av hofter, bein og rumpe. Musikken som brukes i studio hos oss er hovedsakelig hip-hop og dancehall. Absolutt alle kan twerke, uansett kjønn, kroppfasong og alder.

Gratis prøvetime første time ved fortsatt ledige plasser

Nivå: Nybegynner. Passer for deg som aldri har danset før eller som aldri har danset twerk før. Vi går gjennom de mest brukte grunnstegene, som du senere kan sette sammen slik du ønsker.

Aldersgrense: 16 år og oppover

Antrekk: bukser/shorts som ikke strammer og holder ting på plass (eks: treningstights), knebeskyttere og sko som egner seg til bruk i sal eller barbeint.

Om Monica: Startet med dans relativt sent i livet og driver med dans på hobbybasis. Sommeren 2020 besto hun eksamen som twerkeinstruktør på twerktechnicians.com. Hun har også erfaring fra diverse twerkshops, hvor hun har deltatt som elev. Monica jobber kontinuerlig med å utvikle seg som danser og for å lære seg mer om dansestilen.