TverrfløyteSted: Lillestrøm syd
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Dampsagveien 14, 2004 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Så bra at du valgte akkurat dette instrumentet! Undervisningen er lagt opp slik at du har spilletime hver uke i skoleåret, enten alene eller i en liten gruppe. Du lærer raskt å spille små melodier, og som regel lærer du noter samtidig.

Du får vite hvordan du skal behandle instrumentet, og du lærer hvordan du skal spille når du er hjemme, for å bli stadig flinkere.


Som fløyteelev hos oss får du spille ulike typer musikk, for eksempel klassisk musikk, viser, stykker fra musikaler og filmmusikk. Vi ønsker at du får spille ting du liker, men også at du blir kjent med musikk du ikke har hørt før. Du får muligheten til å spille på konserter. Du må regne med å spille en del på instrumentet hjemme, men det visste du sikkert allerede.


Noe som er veldig fint med å spille fløyte, er at den kan brukes i mange sammenhenger. Fløytister finner du i korps og orkestre, og instrumentet brukes også i rockeband, storband, danseband, i ny musikkensembler, innenfor jazzen, i visesammenheng og i andre større og mindre grupper.


I fagplanen er fløyteundervisningen inndelt i fire nivåer, nybegynnernivå, mellomnivå 1, mellomnivå 2 og viderekommende nivå. Det vil være individuelle forskjeller på når den enkelte elev kommer til et nytt nivå. Vi har ingen tidsbegrensning for hvor lenge eleven skal være på hvert nivå. Det avhenger av personlig innsats og progresjon.


Konserter og opptredener er en viktig del av undervisningen. Vi har som mål at alle våre elever skal ha fått mulighet til å vise fram noe av det de har lært i løpet av skoleåret. Vi arrangerer derfor utstillinger, elevaftener, konserter i forskjellig format, teater, vi spiller på eldreinstitusjoner og vi deltar med innslag i andres arrangementer.

Målgruppe for kurset

Barn og unge. Vi har undervisning på flere nivåer.

Ta kontakt for informasjon om påmelding, priser, tider, etc. Se fullstendig fagplan på våre hjemmesider.

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.