Turledersamling og frivilligfest på Breivoll gårdKursarrangør: DNT Fjellsport Oslo
Sted: Breivoll gård, Bunnefjorden
          Akershus, Ås
Kursadresse: Breivoldveien, 1407 Vinterbro (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 150

Velkommen til årets turledersamling og frivilligfest! På denne samlingen ønsker vi at du som er aktiv turleder, aktivitetsleder, DNT-vert, nærturleder og / eller instruktør hos oss, skal få høynet din kompetanse og samtidig ha det gøy sammen med andre som engasjerer seg i DNT Oslo og Omegn.

Årets turledersamling arrangeres i sammenheng med Frivilligfesten for alle frivillige i DNT Oslo og Omegn. Turledersamlingen foregår kun på lørdag, og frivilligfesten vil være lørdag ettermiddag / kveld.

Litt om turledersamlingen:
En samling for foreningens aktive turledere. Årets tema er "Førstehjelp og sporløs ferdsel". Det blir lagt opp til et praktisk og inspirerende program. Breivoll Gård er booket hele lørdag. Ansatte fra administrasjonen vil sannsynligvis overnatte fra fredag. Dersom det er ønskelig med overnatting fra fredag, legg dette inn som element ved påmelding. Det vil ikke kunne tilbys overnatting på rom, men det vil være tilgjengelig 3 fast installerte lavvoer og muligheter for telting og eventuelt hengekøye på området.

Program:

kl 10:00
Oppmøte og velkomst på Breivoll Gård (inndeling i grupper)

kl 10:30
Parallellsesjon 1:
Krasjkurs i førstehjelp med aktuelle case.

Parallellsesjon 2:
Jakten på urskogen med Mikkel Soya Bølstad. Foredrag om norske urskogen med en felttur i nærområdet.

kl 13:00 - 14:00
Lunsj. Suppe og brød. Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding.

kl 14:00 - 16:00
Parallellsesjon 1:
Krasjkurs i førstehjelp med aktuelle case (vi bytter gruppene fra før lunsj)

Parallellsesjon 2:
Jakten på urskogen med Mikkel Soya Bølstad. Foredrag om norske urskogen med en felttur i nærområdet. (vi bytter gruppen fra før lunsj)

kl 16.00
Avslutning

Frivilligfesten arrangeres på Breivoll gård. Det vil bli servert god mat og alkoholfritt drikke. Her møtes frivillige fra alle deler av foreningen, både de som merker løyper, leder turer og aktiviteter, gjennomfører arrangementer, hugger ved eller pusser opp hytter.

Pakkeliste:
Pakk med deg det du trenger for en helg med overnatting på hytte / telt / gapahuk / åpen himmel. Ha med klær etter vær og vindforhold. Husk nok varme klær, da en del av aktivitetene blir utendørs. Ha også med normalt turutstyr til turer og aktiviteter.

Målgruppe for kurset:
Alle aktive turledere, aktivitetsledere, nærturledere og instruktører i DNT Oslo og Omegn.

Vis flere tilsvarende kurs: