Tuning in to teens - individuell veiledningKursarrangør: Ekte
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Varighet: 3 kvelder

Veiledningen har som mål å styrke foreldrenes relasjon til tenåringen. Du kan benytte deg av veiledning over video, eller på et av våre kontor.

Tuning in to Teens er en ny måte å jobbe med familier på der hovedfokuset ligger i det emosjonelle båndet mellom foreldrene og tenåringen.

Fokuset er på hva som er tenåringens behov og hvordan voksne kan møte disse behovene.

Kurset er basert på forskning av anerkjente psykologer, og er utviklet i Australia. I Norge har psykologisk institutt i Oslo forsket på denne måten å jobbe med foreldre på. Metoden er utviklet av Sophie Havighurst og Ann Harley. I kurset vil det være et fokus på en foreldreferdighet som kalles emosjonsveiledning. Denne ferdigheten har vist seg å styrke tenåringens psykiske helse, demper konflikter mellom foreldre og barn og gir et godt grunnlag for god grensesetting.

Veiledningen er aktuelt for alle foreldre med barn i alderen 11-18 år, og anbefales særlig for foreldre som opplever denne fasen som krevende.

EKTE er et psykologfirma som består av to psykologer og en familieterapeut.

Veiledningen holdes av en våre erfarne terapeuter.

Videobasert veiledning varer i 60 minutter og koster 1300 kr per time. Du kan også benytte deg av pakkepris for hele foreldreprogrammet. Dette går over 6 ganger og inkluderer materiale. Pakkeprisen er 5450 kr for begge foreldrene.


Målgruppe for kurset:
Tenåringsforeldre, lærere, fosterforeldre, helsesykepleiere

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Tusen takk, dette har endret måten vi er som foreldre"

"Engasjerte kursholdere. Dette var spennende!"

Vis flere tilsvarende kurs: