Trygghetskurs for bedrifter



Sted: Kristiansand Kampsport Senter
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Ægirs vei 10, 4632 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr trygghetskurs for bedrifter. Mange arbeidstakere utsettes for vold og trusler i forbindelse med jobben sin.

Gjennom årenes løp er det mange arbeidsgivere som har vært flinke til å sette vold og trusler på dagsorden og som har arbeidet aktivt sammen med oss med forebygging, håndtering og oppfølgning, i form av teoretiske og praktiske tiltak.

Tidligere var dette valgfritt for arbeidsgiveren, men 1. januar 2017 trådde det i kraft nye bestemmelser om vold og trusler i arbeidsmiljøforskriftene.

Vi forstår at dette er nytt og skremmende for de aller fleste arbeidsgivere.
Dere har og skal være gode på, de tjenestene og varene dere tilbyr. Vold, trusler, selvforsvar, hvordan i all verden skal dere ha kunnskap om det, det er ikke deres felt. Vær trygg, og som med alt annet i arbeidslivet, har du ikke kunnskapen innomhus, så må du outsource oppgaven til noen som har dette som spesialfelt. Trygghetskurs er det vi gjør, det er det vi er gode på. Alle bransjer har forskjellige behov, noen er bundet opp av regler på hva de kan og ikke kan gjøre. Derfor er det viktig for oss å sammen med dere, skreddersyr et kurs som møter deres behov.

Våre kursinstruktører har erfaring fra mange bransjer, men det som er felles for dem alle, er at de har vært kampsportinstruktører i mange år.

Vi leverer mentaltrening, kunnskap om risikovurdering og konflikthåndtering i arbeids- eller fritidsituasjoner. Alle våre kurs kjøres i kombinasjon med praktisk gjennomføring av selvforsvar. Dette er for å gjøre alle bedre rustet til å takle situasjoner der det kan oppstå fysiske angrep.

Vi levere alt fra korte innføringskurs på et par timer, til grundigere kurs, med tett oppfølgning over uker, måneder og år. Som med alt annet og spesielt når det gjelder selvforsvar i en stresset situasjon, så vil kvaliteten/kunnskapen/refleksene du sitter igjen, samsvare med tiden du legger ned for å praktisere det du har lært. Vårt mål er å bruke et minimum av tid og resurser på å få et best mulig resultat, som er å gjør hverdagen tryggere for dine ansatte.

Vis flere tilsvarende kurs: