Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - WebinarSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 10:00 - 12:00
Varighet: 2 timer
Pris: 1.500

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Innhold:
Vi øser av vår erfaring, og gir deg flere tips om hvordan du kan gå frem for å få med deg hele bedriften på reisen! Du får med deg noen enkle, men kraftfulle verktøy som du kan implementere i egen virksomhet. Det vil være en liten case i løpet av webinaret for å allerede i webinaret sette tankene i gang.

Målgruppe:
Webinaret passer for alle som jobber i en næringsmiddelbedrift, blant annet fabrikksjef, teknisk personell, kvalitetsledere og operatører.

Kursholdere:
Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering etter ISO 22000 og FSSC 22000. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Erlend Restad har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til blant annet BRC-sertifiseringer i flere år. Erlend er utdannet sivilingeniør i Kjemi og bioteknologi fra NTNU.