Truckførerkurs liten truck klasse T1 - T4 (kveld)



Kursarrangør: Assista Opplæring
Sted: Akershus, Nittedal
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 kvelder
Pris: 6800

Vi tilbyr truckførerkurs liten truck under 10 tonn klasse T1 - T4 på kveldstid. Kurset inkluderer både teori og praksis, høy kvalitet og fornøyde elever er vårt hovedmål! Vi har fokus på å følge de krav myndighetene setter til sikkerhetsopplæringen. Vår pris er for komplett kurs med kompetansebevis.

Innhold:
Kursdeltakerne får nødvendig innføring i arbeidsutstyr som alle truckførere, maskinførere og kranførere har nytte av i sitt daglige arbeid. Vårt mål er alltid å gi deltakerne en trygghet ved bli sikre, effektive og ansvarsbevisste truckførere.

Den modul baserte opplæringen følger disse planene:
Modul 1 - Felles grunn modul, teori. Helse Miljø og Sikkerhet (HMS)
Modul 2.2 - 14 timer teoriundervisning
Modul 3.2 - 6 timer grunnleggende praksis
Modul 4.2 - Utdypende praksis med praktisk prøve

Kurset tilpasses alltid elevsammensetningen og den enkelte elev, vi har fokus på god forståelse under teoridelen, slik at vi ivaretar de som og opplever teoriundervisning som vanskelig, noe vi har stor erfaring med. Den praktiske delen legges opp for hver enkelt slik at deltakerne får nok kjøring til at de føler de mestrer de forskjellige maskintyper. Kursene fører normalt frem til klassene T1, T2, T3 og T4

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T4

Eksamen / sertifisering:
Kursene avsluttes med prøver på oppnådd teoretisk forståelse og praktiske ferdigheter. Kurstedene vi har er Oslo, Akershus, Lillestrøm, Skedsmo, Aurskog Høland, Ullensaker, Lørenskog, Østfold, Moss og Spydeberg. Om du har en gruppe deltakere, kan vi sikkert hold et kurs lokalt for dere!