Truckførerkurs over 10 tonn - Stortruck

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.


Her finner du truckførerkurs under 10 tonn

Truckførerkurs stor truck

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck. Kurset gjennomføres etter gjeldende fagplan. Målet er å gi føreren en god opplæring i sikker bruk av stortruck, samt i maskinens konstruksjon og virkemåte. Kurset består av teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Truckførerkurs stor truck - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck for bedrifter. Kurset gjennomføres etter gjeldende fagplan. Målet er å gi føreren en god opplæring i sikker bruk av stortruck, samt i maskinens konstruksjon og virkemåte. Kurset består av teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Truckførerkurs bedriftsinternt

Vi holder truckførerkurs for bedrifter i hele Norge. Truck Consult ble etablert i 1986 for å tilfredsstille næringslivets behov for en totalopplæring av truckførere. Dette med bakgrunn i de skjerpede krav som stilles av myndigheter, internasjonale standarder samt næringslivets stadig skjerpede krav

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) - nettundervisning

Vi tilbyr stortruck-kurs klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn som nettundervisning. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

Stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 14.06.2024 (+7) 1 dag14.06.2024 (+7) 5950 kr

T7 Portaltruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T7 portaltruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs. Vi finner fleksible løsninger og har solid kompetanse og dyktige instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

T8 Motvektstruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T8 Motvektstruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

T8 Svinggaffeltruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T8 svinggaffeltruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs. Vi finner fleksible løsninger og har solid kompetanse og dyktige instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

Truckførerkurs T6-T8

Vi tilbyr Truckførerkurs T6-T8. Under kurset vil deltakerne lære om ulike typer trucker og hvordan de skal kjøres og betjenes på en sikker måte. Deltakerne vil også få praktisk trening i å kjøre trucken, plukke opp og levere last, samt å utføre sikkerhetssjekker før bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 3 dager Ta kontakt kr
Tønsberg Tønsberg 3 dager Ta kontakt kr

Løfte og stablevogner for gods – Truck - Modul 2.2

ArO Konsulentservice Da tilbyr kurs i Løfte og stablevogner for gods – Truck KURS : Modul 2.2

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 14 timer 3.600 kr

Løfte og stablevogner for gods – Truck Modul 3.2

ArO Konsulentservice Da tilbyr kurs i Løfte og stablevogner for gods – Truck KURS : Modul 3.2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3.200 kr
Hele landet Hele landet 3.200 kr

Grunnleggende leggende praksis T7 Portaltruck ( Straddle Carrier)

Vi tilbyr Grunnleggende leggende praksis T7 Portaltruck( Straddle Carrier). Flekkefjord Opplæringssenter ble etablert i 1993. Sertifisert ihht. ATLs bransjestandard og NS-ISO 10011-1. Sikkerhetsopplæring sertifisert ihht. Best. Nr. 555 "Bruk av arbeidsutstyr".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flekkefjord Flekkefjord 6.000 kr

Grunnleggende praksis stor truckfører Modul 3.2

Vi tilbyr grunnleggende praksis Truckfører Modul 3.2. Flekkefjord Opplæringssenter ble etablert i 1993. Sertifisert ihht. ATLs bransjestandard og NS-ISO 10011-1. Sikkerhetsopplæring sertifisert ihht. Best. Nr. 555 "Bruk av arbeidsutstyr".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flekkefjord Flekkefjord 5.000 kr

Stor truck teori

Vi tilbyr Stor truck teori. Flekkefjord Opplæringssenter ble etablert i 1993. Sertifisert ihht. ATLs bransjestandard og NS-ISO 10011-1. Sikkerhetsopplæring sertifisert ihht. Best. Nr. 555 "Bruk av arbeidsutstyr".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flekkefjord Flekkefjord 3.500 kr

Truckførerkurs stor truck, klasse T6 - T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck, klasse T6 - T8. Alle som skal føre truck i Norge må ha gyldig kompetansebevis for den aktuelle trucktypen man skal føre. For å føre truck må man ha gjennomgått sertifisert sikkerhetsopplæring på den enkelte trucktype.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>