Truckførerkurs over 10 tonn - Stortruck

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.


Her finner du truckførerkurs under 10 tonn

Truckføreropplæring stor truck (T6 - T8) - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckføreropplæring stor truck (T6 - T8) for bedrifter. Gaffeltrucker som kan defineres som: ”løfte- og stablevogner for gods med permanent førerplass på vognen” er spesifisert under §49: arbeidsutstyr underlagt krav om sertifisert sikkerhetsopplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker Avtales kr

Portaltruck - klasse T7

Vi tilbyr truckførerkurs på portaltruck - klasse T7. Praktisk bruk, bedriftsopplæring, opplæring virksomhet. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Sidelaster - klasse T5 -T6

Vi tilbyr truckførerkurs på sidelaster - klasse T5 - T6. Praktisk bruk, bedriftsopplæring, opplæring virksomhet. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Stortruck med permanent tømmerklo - klasse T8.2

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck med permanent tømmerklo - klasse T8.2. Praktisk bruk, bedriftsopplæring, opplæring virksomhet. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Stortruck med teleskopisk bom - klasse T8.4

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck med teleskopisk bom - klasse T8.4. Praktisk bruk, bedriftsopplæring, opplæring virksomhet. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Truckførerkurs på stortruck - klasse T8.1

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck - klasse T8.1. Praktisk bruk, bedriftsopplæring, opplæring virksomhet. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Truckførerkurs stortruck over 10 tonn

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører av truck med løftekapasitet over 10 tonn. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av trucker over 10 tonn, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øygarden Øygarden 1 dag 3.900 kr

Truckførerkurs stortruck over 10 tonn - bedriftsinternt

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører av truck med løftekapasitet over 10 tonn for bedrifter. Målsettingen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av trucker over 10 tonn, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Refresherkurs - liten truck eller stor truck

Vi tilbyr refresherkurs for liten eller stor truck med instruktør Willy Steinskog. Kurset gjennomføres ute hos kunde eller i våre lokaler i Sandnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Truckførerkurs stor truck over 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs for stortruck med over 10 tonn løftekapasitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Truckførerkurs stor truck

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck over 10 tonn. I kurset gjennomgår man hvilke krav som stilles til deg som skal bli fører av stor truck. Så foretas en gjennomgang truckens konstruksjon og virkemåte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Volda Volda 2 dager 5.490 kr

T7 Portaltruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T7 portaltruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs. Vi finner fleksible løsninger og har solid kompetanse og dyktige instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

T8 Motvektstruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T8 Motvektstruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

T8 Svinggaffeltruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T8 svinggaffeltruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs. Vi finner fleksible løsninger og har solid kompetanse og dyktige instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

Stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) - nettundervisning

Vi tilbyr stortruck-kurs klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn som nettundervisning. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

Stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 19.04.2024 (+8) 1 dag19.04.2024 (+8) 5950 kr

Truckførerkurs stortruck klasse T6 - T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8. Grunnleggende praktisk opplæring for personer med kompetansebevis for trucker med løftekapasitet t.o.m. 10 tonn, og som ønsker kompetansebevis for trucker med løftekapasitet over 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5000 kr
Klepp Klepp 5000 kr
Larvik Larvik 5000 kr
Moss Moss 5000 kr
Sørum Sørum 5150 kr
Trondheim Trondheim 5000 kr
Ålesund Ålesund 5000 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>