Truckførerkurs over 10 tonn - Stortruck i Hordaland

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.


Her finner du truckførerkurs under 10 tonn

Stortruck

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.500 kr

T7 Portaltruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T7 portaltruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs. Vi finner fleksible løsninger og har solid kompetanse og dyktige instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

T8 Motvektstruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T8 Motvektstruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

T8 Svinggaffeltruck

Vi tilbyr truckførerkurs på T8 svinggaffeltruck. Uniko AS er et kurs og kompetansesenter i Nordhordland. Med Sikkerhetssenteret på Fedje og kontoret på Mongstad tilbyr vi både maritime, offshore og landbaserte kurs. Vi finner fleksible løsninger og har solid kompetanse og dyktige instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fedje Fedje

Truckførerkurs stor truck

Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck. Fagplanen for truckføreropplæringen, godkjent av Arbeidstilsynet, krever at et stortruckførerkurs er på minimum 8 timer teori og 16 timer praktisk kjøring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.800 med fadderordning kr

Truckførerkurs stor truck - klasse T8

Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck - klasse T8. Vi kurser personell som skal bruke arbeidsutstyr definert i Arbeidsmiljøloven, herunder ulike typer av stortruck. Opplæring inneholder en teoridel og en praksisdel enten ved fadder-opplæring eller med instruktør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 22 timer fra 2950 inkl lunsj kr

Truckførerkurs stortruck over 10 tonn

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører av truck med løftekapasitet over 10 tonn. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av trucker over 10 tonn, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øygarden Øygarden 1 dag 3.900 kr

Truckførerkurs stortruck klasse T8

Vi tilbyr truckførerkurs stortruck klasse T8. Føremålet med opplæringa er å gje truckførarar ei god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av truckar, slik at ein kan unngå ulukker i samanheng med truckkøyring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kvinnherad Kvinnherad 14 timer
Odda Odda 14 timer
Stord Stord 14 timer
Voss Voss 14 timer

Truckførerkurs stortruck teori - modul 2.2

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck over 10 tonn teori - modul 2.2. Hensikten med opplæringen er å gi blivende stortruckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av stortrucker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Bergen 1 dag
Bergen, Bergen 1 dag

Truckførerkurs

Vi holder for tiden kurs i klassene 1, 2, 3, 4, 5, 20, og tillegg. Kranførerskolen kan også arrangere kurs i øvrige klasser. Vi arrangerer kurs både på dagtid og kveldstid, og satser på en riktig kombinasjon av kvalitet, fleksibilitet og pris.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>