Lavtløftende truck klasse T1



Kursarrangør: Kompetansebedriften
Sted: Kompetansebedriften AS (3. etg.)
          Oslo, Rødtvet
Kursadresse: Pottemakerveien 6B, 0954 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08.00 - 16.00
Varighet: 1 dag
Pris: 3490
Neste kurs: 07.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr truckførerkurs på lavtløftende truck klasse T1. God truckføreropplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Kurset gir truckførerbevis og er tilpasset den enkelte deltakers arbeidssituasjon og forhåndskunnskaper.

Innhold:
Vi ønsker å gi truckførere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av truck, slik at uhell og ulykker unngås. Opplæringen gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en trucks konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening. Ved hjelp av truckførerkurs vil du lære deg å kunne se situasjoner, gjerne tre-fire steg i forkant, og på den måten forebygge mange situasjoner hvor uhell kunne oppstått.

Det handler om å bli bevisst på dine kollegaer, samtidig som du er trygg på maskinen du fører. Vi har gjennom årene sett at arbeidstakere med ferskt truckførerbevis mangler den praktiske erfaringen. Dette er vi svært nøye med at du som kursdeltaker skal få mye av.

Truckførerkurs er lønnsomt:
Arbeidsmiljøloven krever at alle som ønsker å være en truckfører skal gjennomgå et kurs med teoretisk og praktisk opplæring. Utdanning lønner seg fordi en utdannet truckfører reduserer risikoen for skader og ulykker på personer, gods og bygninger. I tillegg er ansatte med truckførerbevis mer produktive i sitt daglige arbeid.

Instruktører: Stein Olav Karlsen, Rune Engen Eberlin og Dariusz Parka

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker truckførerkurs på lavtløftende truck klasse T1. Alle som kjører truck skal ha opplæring og truckførerbevis. Det gjelder også vikarer, vedlikeholdspersonell og arbeidsledere.

Forkunnskaper:
• Kurset er på norsk og det forutsettes at deltaker har god forståelse for norsk muntlig og skriftlig

Eksamen / sertifisering:
Kurset gir truckførerbevis på lavtløftende truck klasse T1