Truckførerkurs klasse T1 - T5 - repetisjon



Kursarrangør: Kompetansebedriften
Sted: Kompetansebedriften AS (3. etg.)
          Oslo, Rødtvet
Kursadresse: Pottemakerveien 6B, 0954 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08.30 - 16.00
Varighet: 1 dag
Pris: 2.900

Vi tilbyr repetisjonskurs på liten truck klasse T1 - T5. Har du behov for repetisjon av truckføreropplæringen? Kanskje det er lenge siden du har kjørt truck? Eller du vil friske opp dine kunnskaper og ferdigheter ang truckkjøring?

Innhold:
Repetisjonskurset vil gi deltakerne en god oppfrisking i forskjellige truckers konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å unngå uhell og ulykker i forbindelse med arbeid med truck kan det være greit å oppfriske og repetere litt fra grunnopplæring i sikker bruk av trucker. Kurset kan tilpasses deltakernes erfaringer og kompetanse i forbindelse med truckkjøring.

Det er flere og flere bedrifter som krever og ser nytte at man repeterer og oppfrisker opplæringen, nettopp for å unngå ulykker og uønskede hendelser ved bruk av truck. Vi ønsker å gi truckførere en god teoretisk og praktisk repetisjonsopplæring i sikker bruk av truck, slik at uhell og ulykker unngås. Kurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en trucks konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening.

Repetisjonskurs gir bedre trygghet:
Med et truckfører repetisjonskurs vil du få et frisket opp kunnskapene og ferdighetene som øker sikkerheten og mulig dine jobbmuligheter: Det handler om sikkerhet på arbeidsplassen og trygghet for deg som til daglig bruker truck på arbeid. God opplæring og jevnlig repetisjon er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring. Kompetansebedriften tilbyr truckførerkurs som repetisjon som opprettholder trygge og ansvarsbevisste førere med gode kunnskaper og ferdigheter.

Målgruppe for kurset:
Truckførerkurs repetisjon egner seg for deg som har truckførerbevis fra før og kanskje ikke har praktisert truckkjøring på en stund eller vil friske opp sine ferdigheter og kunnskap.

Krav til kursdeltaker:
• Deltageren må inneha truckførerbevis på liten truck