Truckførerkurs klasse T1 - T4 (dag)



Kursarrangør: STILL Norge AS
Sted: Still Norge
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Heggstadmyra 8, 7020 Heimdal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 5.950

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck klasse T1 - T4. Målsettingen er å etterkomme myndighetenes krav om dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring. Dette ved å gi deltakerne en god teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av truck basert på gjeldene opplæringsplaner.

Innhold:
En truckfører med riktig kompetanse og forståelse vil bidra til å redusere mulighetene for uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner. Dette vil gi sikrere arbeidsplasser, bedre trivsel, mindre skader på gods og utstyr samt økt produktivitet og bedre lønnsomheten. Teoridelen er felles for alle truckklasser T1 - T5 med løftekapasitet til og med 10 tonn. Praksisdelen krever spesifikk opplæring på den klassen en ønsker kompetansebevis for.

På våre kurs gir vi praktisk opplæring med målsetting om sertifisering på de mest brukte klassene som er T1, T2, T3 og T4 etter ditt behov. Bestått kurs gir deltakeren grunnleggende kompetanse for å kjøre truck på en trygg og sikker måte. Kompetansebevis for truck er erfaringsvis til god hjelp for alle som vil inn i arbeidslivet innenfor blant annet transport, lager og logistikk.

Bedriftskurs:
Vi har god erfaring med tilrettelegging av kurs for bedrifter som passer ulike forutsetninger og behov. Vi reiser gjerne for å bistå med kurs og opplæring i bedriftens egne lokaler. Service og fleksibilitet står sentralt hos oss og vi bistår med alt fra første henvendelse til oppfølging etter kurs. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker truckførerkurs for liten truck klasse T1 - T4

Aldersgrense:
• Deltaker må ha fylt 17 år men bevis utstedes ikke før eleven har fylt 18 år

Forkunnskaper:
• Kurset er på norsk og det forutsettes at deltaker har god forståelse for norsk muntlig og skriftlig