Trommekurs - individuell undervisning



Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Trondheimsveien 2h, 0550 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Bestill en prøvetime
Varighet: 30 - 40 - 60 minutter pr gang
Pris: Fra 374 per time

Vil du bli bedre på trommer med energi, groove og fete rytmer? Vi tilbyr gratis prøvetime! Våre lærere vet at du blir mest motivert når du får ta eierskap til din egen musikalske utvikling, og planlegger derfor undervisningen rundt dine favorittlåter og ambisjoner.

Innhold:
En uforpliktende prøvetime vil gi deg en mulighet til å møte en av våre trommelærere og oppleve hvordan det er å ta trommetimer hos Muno. Dersom du finner ut at du ikke vil fortsette etter prøvetimen, spanderer vi timen! Den mest effektive måten å lære på er individuelle timer, noe vi i Muno har spesialisert oss på! Muno har trommekurs og trommetimer på alle nivåer for barn, ungdom og voksne.

Kursholdere:
Våre trommelærere har bred kompetanse og erfaring fra musikkbransjen, og vil tilpasse undervisningen til dine forutsetninger og ambisjoner. Når du lærer å spille trommer hos Muno er det din individuelle musikalitet som står i fokus. Hos oss får du utvikle deg i det tempoet du vil. Fyll ut skjemaet en uforpliktende prat!

Målgruppe for kurset:
Muno tar i mot elever i alle aldre. Muno underviser stort sett elever 7 og 70 år, men hovedmålgruppen er unge mennesker i alderen 10 - 20 år.

Eksamen/sertifisering:
Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter 16 år

Vis flere tilsvarende kurs: