Trix fotballskole for barn 4 - 6 år



Kursarrangør: Be Sporty AS
Sted: Hosletoppen skole
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Bjarne Skaus vei 40, 1362 Hosle (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 18:15 - 19:05
Varighet: 10 uker
Pris: 1850

Velkommen til Trix fotballskole 4-6 år der glede er fokus! Barna får spille fotball på en morsom og variert måte. Ditt barn får muligheten til å oppdage gleden ved fotball basert på egne ferdigheter og alder. Vi spiller innendørs og kurset er 10 ganger.

Innhold:
På timene for 4 - 6-åringene trener vi grunnleggende fotball. Barna bruker ordentlige fotballer. I løpet av timen trener vi på teknikk, gjør balløvelser og spiller småkamper. Alle våre trenere har bakgrunn innen ballidrett - og har gjennomgått Trix trenerutdanning. Med dette vil ditt barn bli i varetatt på den aller beste måten.

Alle barn får sin egen ball:
Til den første terminen får hvert barn sin egen ball. Ballen er personlig og lar alle delta i øvelsene uavhengig av deres ferdigheter. Barn 4 - 6 år får en Trix fotball.

Trix Ballfest:
Ved høstens 10’nde time har vi en avslutning der barna får vise hva de har lært seg. Vårterminen avsluttes med Trix Ballfest som blir et høydepunkt. Familien får komme og se når våre elever spiller fotball, og timen er krydret med ekstra av alt. På avslutningene får alle spillere et diplom eller en medalje. Det blir en herlig dag å minnes for hele familien!

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 4 - 6 år som vil bli med på Trix fotballskole

Vis flere tilsvarende kurs: