Treningslære hund - nettstudieSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du måtte ønske
Varighet: 5 timer
Pris: 999

Vi tilbyr treningslære for hund - nettstudie. Det aller mest grunnleggende innen treningslære på hund

Dette er kurset for alle hundeeiere som trener hunden sin! Få hundeeiere kan egentlig nok om hva som skjer i kroppen ved trening, og hvordan man skal få en balansegang mellom forskjellige treningsformer. Kurset tar og for seg hvordan du gradvis skal trene opp en utrent hund eller en hund som har hatt en lengre periode med fri/skadeperiode.

Dette er et nettkurs som tar for seg hvordan hundens kropp påvirkes av trening, hvordan ytre faktorer og eksteriør virker inn på treningen. Oppvarming, typer trening (kondisjonstrening, styrketrening, trening av koordinasjon og balanse). Vi forteller litt om hva som bør gjøres etter treningsøkten.

Vi forteller om hva som skjer i kroppen til hunden når den trenes, og det er et omfattende kapittel med om muskler og sirkulasjonssystem og blodet. Kurset tar for seg litt om hvordan stretching kan brukes som en del av treningsopplegget samt et par treningsrelaterte skader og sykdommer.

Helt til slutt har vi filmet et 1,5 times foredrag med power point presentasjon hvor vi forteller om oppvarming, trening og igjenopptrening etter skade eller lengre perioder med fri. Kurset er tilgjengelig i 6 mnd. Du får tilgang på fagchat med lærer 1-2 ganger per mnd. mens du studerer. Du får tekst og bilder fra kurset til utskrift i eget kompendie.


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis oppnås når du har vært igjennom hele kurset samt løst tilhørende arbeidsoppgaver med en løsningsprosent på minst 60.