Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) - SommerKursarrangør: Thuy & Bente
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 uker
Pris: 1.670

Vi tilbyr kurs i TKM - og hvordan vi med hjelp av prinsipper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) og Ayurveda kan bedre helsen og øke velværet i hverdagen. SOMMER er den store yang og ildelementets tid med mye varme og hete.

Inneholder:
Tema i kurset er SOMMER - og hvordan vi med hjelp av prinsipper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) kan bedre helsen og øke velværet i hverdagen. I dette kurset tar vi for oss sommer og sensommer elementene i TKM. Fokus i kurset ligger på hvordan blant annet fordøyelse, depresjon og tretthetstilstander kan bedres og forhindres ved hjelp av enkle tilpasninger i kostholdet og livsstilen. Du lærer å forebygge/motvirke inflammasjonstendenser i kroppen etter årstidene. Vi gir deg våre beste råd om hvordan du kan få en kropp som fungerer optimalt.


Dette kurset inneholder:
• Videoer og podcast om tema. Thuy & Bente diskuterer hvordan best bruke mat som medisin, og svarer ukentlig på spørsmål fra deltakere angående individuell tilpasning utifra egen helsetilstand (i plenum). Videoene og podcast er opptak som kan sees/lyttes til når du ønsker det. Du beholder tilgang til kurset i en måned etter kurs slutt.
• Skjema hvor du kan sette opp din egen plan og målsetninger for kurset
• Informasjon om hvilke råvarer som er anbefalte og hvorfor. Hva du MÅ ta med i den daglige rutinen, og hva du absolutt bør unngå - og hvorfor. Dette får du skriftlig på pdf filer som kan skrives ut.
• Oppskrifter (mat og drikker), basert på TKM og Ayurvedisk medisin
• De beste tipsene for en optimal helse, i tillegg til informasjon om kosthold gir vi deg enkle men effektive råd om både fysisk og psykisk helse..

Er du klar for å ta ansvar for eget velvære, forebygge helseplager, og å få økt energi nivå - da er kursene våre riktig for deg! Ved hjelp av videoer og artikler får du kunnskap, utfordringer og inspirasjon til å starte denne prosessen.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
- Tusen takk for et utrolig bra, lærerikt og tankevekkende kurs. Jeg er veldig takknemlig for å få delta. Dere har begge masse kunnskap og utfyller hverandre på en fin måte.

- Takk for et kjempe interessant kurs og god oppfølging underveis. Jeg gleder meg allerede til kursene for de tre andre årstidene.

- Tusen takk for et spennende og utrolig lærerikt kurs. Dere er et bra team. Gleder meg til fortsettelsen.