Torsk, breiflabb og lyr



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Sandnes
Kursadresse: Storgata 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Kursinnhold:
• Vi lager 8 retter + en lekker dessert som avslutter kurset

Inge lager 2 retter som vi spiser på kjøkkenet + forbereder desserten. Deretter har vi en liten pause. Deltakerne deles inn i 3 grupper som lager 2 retter hver. Disse spiser vi på langbord i spisesalen.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurset betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.