Toning, syngeboller og lydhelbredelse



Kursarrangør: Senter for Livshjelp
Sted: Akershus, Ski
Akershus
Kursadresse: Idrettsveien 20, 1400 Ski (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 2.500

Interessen for terapeutisk arbeid med lyd og stemme er stadig økende. Vi finner at lyd åpner for spennende muligheter til forvandling av problemer og gir nye ressurser til å uttrykke din indre sannhet og bruke dine ressurser i verden.

Vi vil utvikle arbeidet med syngeboller videre - vi anbefaler derfor alle som har syngeboller, om å ta med sine egne. Vi vil vise avanserte feltteknikker og arbeide med dypere mønster via lyd. Samtidig fortsetter vi stemmeutviklingen. Alle kursdeltakere skal få lære å bestemme sin og andres grunntone og grunnpuls slik at de kan arbeide med lyd mest mulig presist. Samtidig vil vi utvikle videre bruken av gruppetoning som verktøy som utgangspunkt for å forstå resonans og hvordan vi kan bruke det for å forløse vår mulighet til å uttrykke vår essens.

På dette kurset vil vi formidle viten som vil gi deg mulighet til å arbeide på deg selv og andre med terapeutisk lyd, og du vil oppdage nye muligheter i sinnets dybder. Du vil lære å behandle både deg selv og andre med syngeboller og hvordan du kan bruke syngeboller på best mulig måte. Vi lærer individuelt tilpassede metoder til bruk av stemmen til egenterapi og forvandling. Vi arbeider både med stemmekvalitet og ”kroppslyden”, syngeboller på meridianer, energifelt og kropp, forløsning av fastlåste emosjoner via lyd, presist arbeid med ulike frekvenser på de ulike kroppsnivåer.