To generasjoner - matkurs for store og små



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen, 2. etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Kl 14:00 - 16:00
Kl 11:00 - 13:00
Varighet: 2 timer
Pris: 2200
Neste kurs: 25.05.2024 | Vis alle kursdatoer

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Vi tilbyr 3 versjoner av to generasjoner, sushi, tacos og asiatiske smaker.

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Finn et matkurs inspirerer både store og små!


Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene som benyttes under kurset
• Demonstrasjon og deltagende matkurs (2 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• En rikholdig lunsj bestående av rettene tilberedt under kurset
• Foredragsholdere

Slik gjennomføres kurset:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Parvis er deltagerne med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige rettene
• Rettene spises underveis i kurset

Etter kurset har dere fått:
• Innblikk i noen matretter som er enkle å lage sammen og kan gi økt matglede for store og små

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Pris for et barn i følge med en voksen: 2200,- ink mva

Målgruppe for kurset:
Store barn med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kurset er tilpasset barn over 7 år.

Antall deltagere: 12 - 22 personer

Kursmateriell:
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene som benyttes under kurset
• Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 2 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Rikelig med smaksprøver under kurset
• Foredragsholdere