Thai traditional massage - indivuduell behandling



Kursarrangør: Maranja Yoga
Sted: Maranja Yoga
          Østfold, Askim
Kursadresse: Trøgstadveien 1, 1860 Askim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 timer
Pris: 1.800

Spiros Peristers tilbyr Thai traditional massage. Dette er en unik individuell behandling som ligner akkupressur og shiatsu kombinert med myke strekk og yoga asanas. Massasjen vil styrke klienten fysisk og harmonere energien slik at kroppen selv kan finne tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand.

Behandlingen utføres i stillhet og energipunktene blir stimulert med en meditativ hånd. Thai massasje virker dypt avspennende mentalt, fysisk og følelsemessig. Det foregår på en futon matte på gulvet og klienten er fortrinnsvis kledd i myke, lette bomulls klær. Ingen erfaring i yoga nødvendig.

Kursholder:
Spiros Peristeris underviser Tai Chi, Qi gong, Klassisk yoga og gir individuell behandling i Yoga Thai Massasje. Han er også er ansvarlig for undervisningen av Qi gong på Yogaferiene i Hellas.

Han er utdannet Tai Chi Chuan-Qi gong lærer og sertifisert Thai yoga massasje terapeut fra Wat-Po Traditional Medical School i Thailand. Spiros har klassisk musikk utdannelse fra Athen og har skrevet musikk for film, teater og dans samt drevet sitt eget plateselskap.
Han har praktisert Zen, Thai Chi og yoga, daglig, i over 30 år.

Han snakker engelsk og litt norsk. Han har lang erfaring med norske grupper og gjør alle øvelsene, så det går veldig fint selv om du ikke snakker så mye engelsk selv.

Målgruppe:
For deg som ønsker en dyptvirkende massasje som virker avspennende både fysisk, følelsesmessig og mental

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
“Gjennom Qi gong har Spiros med sin enestående evne til å undervise, gitt meg økt forståelse for min indre styrke og kraft. “
- Fride Hærem

En av de beste massasjer jeg har fått! All stress og spenning bare rant av
- Susanne Simikic

Vis flere tilsvarende kurs: