Test av software - effektive testmetoder og teknikker i praksisKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Bjørvika Konferansesenter
          Oslo, Bjørvika
Kursadresse: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Dag 1, kl 08:30 - 17:00
Dag 2, kl 08:15 - 16:30
Varighet: 2 dager
Pris: 18.995
Neste kurs: 08.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i test av software - effektive testmetoder og teknikker i praksis. Sikre deg god kvalitet i systemene ved god testpraksis og finn en større andel av feilene! Spar deg for ekstraarbeid og gjør din virksomhet mer lønnsom.

Innhold:
Få bred kunnskap om testarbeid i alle faser fra forberedelser til gjennomføring og etterarbeid. I dette inngår detaljert gjennomgang av testmetodikk og konkrete testteknikker. Kurset setter søkelys på testing som utføres av brukere og kunder av IT-systemer, ikke programmerere. Metodene du lærer gir deg bedre kontroll og trygghet i hverdagen, og du kan ta de i bruk så snart du er tilbake på arbeidsplassen. Programmeringsbakgrunn er ikke et krav. Bli mer profesjonell innen testing og unngå fremtidig dobbeltarbeid.

Læringsutbytte:
• Innføring i hvordan du planlegger, leder og evaluerer testing
• Suksesskriteriene for god testing
• Hvilke roller som trengs i og rundt et testteam
• Hvordan sikre en effektiv feilrettingsprosess

Fordeler med kurset:
• Spar tid og penger
• Bli mer profesjonell innen testing
• Gi deg muligheten til å få sikrere og bedre IT-systemer i fremtiden
• Takle fremtidige testutfordringer
• Utvid nettverket og del erfaringer med likesinnede


Kursholder: Sindre Sandvik

Sindre har over 25 års erfaring innenfor testarbeid og testledelse fra forskjellige typer organisasjoner. Han har hatt ansvar for flere større testprosjekter og generelt ansvar for kvalitetssikring i avdelinger der han har vært ansatt. Han har også hatt ansvar som testfagansvarlig i konsulentselskap, og vært aktiv i fagmiljøer i Norge og i Europa som medlem i programkomiteen for testkonferansen Eurostar.

Gjennom hele sin karriere har han blitt benyttet som foredragsholder i flere testfora og organisasjoner. Sindre har både teknisk og pedagogisk utdanning, og sammen med sin ISEB Practioner og ISTQB sertifiseringer har han en solid bakgrunn for å kunne lede og veilede innenfor testfaget. Han er en motiverende og engasjert person som er dyktig til å lede teammedarbeidere i samme retning.

Målgruppe for kurset

Ansatte som jobber med test av programvare på ulike nivåer, enten du er leder for systemutvikling, prosjektleder, tester, testleder, kunde som kjøper programvare eller arbeider med kvalitetssikring av IT-systemer.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj