Temakveld for pårørende - til noen som er rammet av kreftKursarrangør: Kreftforeningen
Sted: Møre og Romsdal, Ålesund
Møre og Romsdal
Kursadresse: Kirkegata 33, 6005 Ålesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag kl 12:00 - 14:00
Varighet: 2 timer
Pris: Gratis

Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.

Er du berørt av kreft? Har du tanker, spørsmål, bekymringer eller ønsker du å møte andre i lignende situasjon som deg? En kreftsykdom rammer enkeltindividet, og familien.

Første fredagen i hver måned arrangeres Fredagskafé på Frivilligsentralen i Ålesund. Kafeen er et treffpunkt for personer som har eller har hatt kreft eller for pårørende. Her kan du få informasjon om aktuelle tilbud, utveksle erfaringer, få råd, tips og veiledning, en god samtale, og kanskje knytte kontakter med andre.

Tilbudet går til innbyggere i alle kommuner på Sunnmøre og arrangeres av kreftkoordinator i Ålesund og Sula, i samarbeid med pasientforeninger og Frivilligsentralen. Det er ingen påmelding eller avgift, alle er velkomne

Målgruppe for kurset

Tilbudet går til innbyggere i alle kommuner på Sunnmøre og arrangeres av kreftkoordinator i Ålesund og Sula, i samarbeid med pasientforeninger og Frivillighetssentralen

Kursmateriell

Det blir enkel servering.